Μελαΐσης: «Το ψάχνουμε για μεγάλο όνομα για την επίθεση, στόχος η εξάδα»

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ψηλά έθεσε τον πήχη των στόχων της Πάφος FC μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο ο Πέτρος Μελαΐσης, που είπε ότι η ομάδα του επιδιώκει να καταλάβει μια θέση στην πρώτη εξάδα, ενώ για τα όσα αφορούν τον προγραμματισμό τόνισε ότι η ομάδα του ψάχνει την υπέρβαση στη θέση του σέντερ φορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως τις μετέδωσε το Ράδιο Πρώτο και τις δημοσίευσε η ιστοσελίδα Sportime:

Για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζουν: «Αρχίζουμε με την εκδήλωση που θα τιμήσουμε τον Υπουργό Εξωτερικών. Θα γίνει παρουσίαση του πλάνου και της φιλοσοφίας που θέλουν να εμπεδώσουν οι ιδιοκτήτες. Θα πούμε σε επαγγελματικά πρότυπα, δείγματα γραφής είχαμε από πέρσι ωστόσο φέτος τα πράγματα γίνονται σε πιο σοβαρή μορφή. Έχουμε γραφείο Τύπου, τμήμα δημοσίων σχέσεων και θα ανοίξουν μπουτίκ».

Για τα μεταγραφικά: «Ο προγραμματισμός είναι επί τάπητος. Θα ψάξουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη με πέρσι όταν πήραμε 30 ποδοσφαιριστές. Είμαστε σε επαφές και μένει η τελική κατάληξη. Ψάχνουμε το μεγάλο όνομα για την επίθεση. Αν επιτευχθούν οι στόχοι θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Για την εκπροσώπηση της επαρχίας διά μέσου της Πάφος FC: «Μας βαραίνει αυτό. Φέτος έχουν αλλάξει πράγματα. Οι ιδιοκτήτες θέλουν να καθιερωθούν στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Κύπρου. Ο στόχος για φέτος είναι μία από τις πρώτες έξι θέσεις».