ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΦΟΣ FC: Μάθε όλα τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Από: Μαρίνα Σταύρου

Η ΠΑΦΟΣ FC πληροφορεί τους φίλους της ομάδας μας σχετικά με την πρόοδο της μεταγραφικής δραστηριότητας! 11 παίκτες έχουν υπογραφεί για τη νέα σεζόν 2018/19 μέχρι στιγμής και η όλη διαδικασία αποκτά τη δική της δυναμική. Μαζί με τους ποδοσφαιριστές που ήδη διατηρούν από την περσινή χρονιά συμβόλαιο μαζί μας βρίσκονται ήδη στη Ρίγα κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές για τις τελικές συζητήσεις και υπογραφές συμβολαίων.

Όλες οι κινήσεις γίνονται ακριβώς σύμφωνα με το πλάνο των μεταγραφών και της προετοιμασίας όπως αποφασίστηκε νωρίτερα αυτό το έτος. Ο κύριος στόχος της ομάδας μας είναι να επικεντρωθεί στην ποιότητα των παικτών και όχι στην ταχύτητα και την ποσότητα των μεταγραφών. Η διαδικασία παρακολουθείται στενά από τους ιδιοκτήτες, τον τεχνικό διευθυντή καθώς και το προπονητικό προσωπικό, οι οποίοι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για το κτίσιμο μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας. Θέλουμε για την ομάδα μας τους καλύτερους.

Θέλουμε να εγγυηθούμε στους οπαδούς ότι όλες οι ενέργειες γίνονται για να εξασφαλίσουμε τη συνεχή επιτυχία και τη βιωσιμότητα της ομάδας!

Ανυπομονούμε για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και θα δημοσιεύουμε ενημερώσεις σχετικές με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις άμεσα. Εντωμεταξύ, ας δείξουμε στους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές μας πόσο φιλόξενοι και θερμοί είναι οι φίλοι της Πάφου! Ας υποστηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια και ας γίνουμε μια γροθιά, μια οικογένεια για να ανεβάσουμε ψηλά την αγαπημένη μας ομάδα!

Για το λόγο αυτό αύριο στην πρώτη μεγάλη μας εκδήλωση στην ‘’Παλιά Ηλεκτρική’’ στις 19:30, παρουσία του Αξιότιμου Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, θα σας περιμένουμε όλους! Όσοι παρευρεθούν θα δίνουν τα στοιχεία τους στην είσοδο και στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει κλήρωση για ένα Εισιτήριο Διαρκείας ‘’Blue 5’’ και μία επίσημη φανέλα της ομάδας μας!