ACB89: Ο Χρίστος Νικολάου “Coco” απέναντι στον Τούρκο Emran Afisov

Από: Μαρίνα Σταύρου

Μάχη σώμα με σώμα στην κυριολεξία θα δώσει ο Κύπριος πρωταθλητής Χρίστος Νικολάου “Coco” με τον Τούρκο Emran Afisov στο ACB89 που θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου στο κλειστό Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό.

Το ACB89 αποτελεί το μεγαλύτερο συμβάν μικτής πολεμικής τέχνης που έγινε στην Κύπρο. Η ACB κατάφερε για ακόμη μια φορά να εξασφαλίσει τη συμμετοχή μεγάλων και σπουδαίων πρωταθλητών από όλο τον κόσμο δημιουργώντας συναρπαστικά ζευγάρια μονομάχων και φανταστικές αναμετρήσεις που θα κάνουν τον γύρο του κόσμου βάζοντας την Κύπρο στο Παγκόσμιο επίκεντρο του MMA.

Το παρόν τους θα δώσουν ανάμεσα σε άλλους ο σκληροτράχηλος Βραζιλιάνος Daniel Sarafian, ο Alexander Peduson, ο Aleksei Butorin, ο Evgeny Erokihin καθώς και ο Ρώσος βετεράνος ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον Βραζιλιάνο με το “βάναυσο κτύπημα” Hederson Batista!

Εκεί θα είναι και αρκετοί Κύπριοι αθλητές οι οποίοι έχουν διαπρέψει τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων της πατρίδας μας. Ένας από αυτούς είναι και ο Παφίτης Πρωταθλητής Χρίστος Νικολάου.

https://www.facebook.com/steliosepanagiotou/videos/218173412146788/

Να σημειωθεί ότι ο Τούρκος Emran Afisov, αθλητής M1-CHALLENGE, ορίστηκε ως αντίπαλος του Χρίστου τελευταία στιγμή αφού ο προηγούμενος αντίπαλός του έχει ακυρωθεί.

Τα εισιτήρια είναι περιορισμένα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν στην Πάφο από το Thai Boxing & MMA Fight Club.

Το AthlitikaPress.com στηρίζει τη δράση και την προσπάθεια όλων των αθλητών μας και θα είναι δυναμικός Χορηγός επικοινωνίας κάθε μάχης που δίνει ο Χρίστος μας!