Με δυνατά παιχνίδια συνεχίζουν οι κυπριακές ομάδες στο Πανεπιστημιακό Beach Volleyball 

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με δυνατά παιχνίδια συνεχίστηκε για τις κυπριακές ομάδες η 2η μέρα στους 18ους Πανεπιστημιακούς αγώνες Beach Volleyball στο Μόναχο της Γερμανίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠΕ, όχι όπως τους άξιζε, ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στη δεύτερη μέρα των αγώνων, ο Αντώνιος Λιοτατής και ο Γεώργιος Χρυσοστόμου.

Στο χθεσινό πρωινό αγώνα, οι Κύπριοι αθλητές αντιμετώπισαν το συγκρότημα της Αυστρίας που αποτελείτο από τους Friedl και Trummer, και έχασαν με σκορ 0 – 2 (22 – 24, 17 – 21). Τα σκορ των σετ δείχνουν πόσο κοντά ήταν.

Στον απογευματινό αγώνα αντιμετώπισαν τους Αργεντινούς Nicolini και Bocalon, τους οποίους κέρδισαν  με σκορ 2 – 1 (21 – 19, 19 – 21, 21 – 19) και πέρασαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως το κυπριακό δίδυμο γύρισε το τρίτο σετ από 9 – 14.

Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και η γυναικεία ομάδα της Κύπρου αφού η Ζόγια Κωνσταντοπούλου και η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, το πάλεψαν πάρα πολύ αλλά έχασαν χθες από τις Αμερικάνες Coppola και Nuss με σκορ 1 – 2 σετ (15 – 21, 21 – 19, 11 – 15).

Στον απογευματινό αγώνα, οι Κύπριες αθλήτριες, αντιμετώπισαν τις Ελβετές, Vergé-Dépré και Böbner και έχασαν με σκορ 1 – 2 σετ (21 – 19, 16 – 21, 9 – 15).

Η πορεία των κυπριακών ομάδων έχει τραβήξει τα βλέμματα και μόνο περηφάνια φέρνουν τα αποτελέσματα τους και η εμφάνιση τους στα γήπεδα της Γερμανίας.