Επίσημη Ανακοίνωση της ΠΑΦΟΣ FC για τον Radek Dejmek (ΒΙΝΤΕΟ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ο Radek Dejmek έγινε και επίσημα «Πάφίτης». Την απόκτηση του Τσέχου κεντρικού αμυντικού Radek Dejmek ανακοίνωσε πριν από λίγο η Πάφος FC.

Η Ανακοίνωση του σωματείου:

Ο Radek Dejmek είναι 30 ετών (02/02/1988) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την Partick Thistle FC στην Β’ Κατηγορία Σκωτίας, ενώ έχει αγωνιστεί με όλες τις εθνικές ομάδες νέων και την εθνική Ελπίδων της Τσεχίας .

Καλωσορίζουμε το Radek στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο Lars Halengreen σχολιάζει:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να παρουσιάσουμε σήμερα έναν άλλο Τσέχο ποδοσφαιριστή. Ο Radek Dejmek  είναι ο κεντρικός αμυντικός που έρχεται σε μας ως πρώην αρχηγός της Korona Kielce  στην Πολωνία.

Όταν συναντάς το Radek μέσα και έξω από το γήπεδο, ξέρεις ότι είναι ηγέτης. Μια μεγάλη προσωπικότητα που μπορεί να μας βοηθήσει να οργανώσουμε την άμυνα μας. Είναι καλός αμυντικός, ο οποίος αρέσκεται στο να υπερασπίζεται το τέρμα του. Ισχυρός σωματικά στις μονομαχίες και στον αέρα. Καλός στην προώθηση επίσης. Ένα μεγάλο καλωσόρισμα στον Radek και ανυπομονούμε να τον παρουσιάσουμε στους οπαδούς μας.

https://www.facebook.com/fcpafos/videos/872150172979503/