Όλα έτοιμα για το #Beachwaterpolo της Πάφου!

Από: Μαρίνα Σταύρου

To μοναδικό Beach Water Polo Tour στην Ελλάδα και την Κύπρο βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση, καθώς έρχεται το πρώτο τουρνουά του φετινού καλοκαιριού στην πόλη της Πάφου, ενώ θα είναι η δεύτερη διοργάνωση ύστερα από εκείνη της Χιλής τον Φεβρουάριο.

Οι #beachpolistas της Κύπρου έχουν κάνει εντατική προπόνηση και προετοιμάζονται ώστε να αντιμετωπίσουν τις δύο ελληνικές All Star ομάδες που θα ταξιδέψουν στην Πάφο για να λάβουν μέρος στο μεγάλο τουρνουά από 13 έως 15 Ιουλίου.

Το ελληνικό Beach Water Polo σε συνεργασία με τη Cyprus Athletic Tourism, τον Υδάτινο Κόσμο και τη FAB Sportswear, έχουν ολοκληρώσει τις ετοιμασίες για τη σπουδαία διοργάνωση, ενώ ο τοπικός συνδιοργανωτής, Γιάννης Ιωαννίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα Aquafeed24 για όλα όσα θέλετε να ξέρετε όσον αφορά το Beach Water Polo στην Πάφο!

«Οι προετοιμασίας για το φετινό Beach Water Polo – Paphos edition έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Οι εκπλήξεις θα είναι πάρα πολλές, περισσότερες από την παρθενική διοργάνωση του 2017 και πιστεύω ότι αξίζει για κάποιον τόσο το να παίξει, όσο και να παρακολουθήσει απ’έξω το τουρνουά. Οι ομάδες έχουν ξεπεράσει τις 20 συνολικά με #beachpolistas από 8 έως 35 ετών.

Τo Beach Water Polo είναι άκρως ανεπτυγμένο σαν άθλημα στο νησί της Κύπρου. Οι ντόπιοι αθλητές ακολουθούν πιστά τα βήματα που γίνονται στην Ελλάδα, φιλοξενώντας δύο events κάθε χρόνο σε Πάφο και Λεμεσό.

Έχοντας πάρει πια και τη διεθνή αναγνώριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (FINA), το συγκεκριμένο άθλημα υπόσχεται πολλά τα επόμενα χρόνια και μαζί με τους Έλληνες διοργανωτές και την International Beach Water Polo Association κοιτάμε να αναπτύξουμε το άθλημα ακόμη περισσότερο, παρότι ήδη έχουμε σε κάθε τουρνουά sold out τα τελευταία τρία χρόνια. Με την παρουσία μικρών αθλητών φέτος, καλούμε τον κόσμο να παρευρεθεί στα δημοτικά Μπάνια για να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε το βασικό μας στόχο, που δεν είναι άλλος παρά να αυξήσουμε τον αριθμό των παιδιών που θα έρθουν για να μάθουν πόλο.

Εκπλήξεις, θέαμα, διασκέδαση, μουσική και συναρπαστικά παιχνίδια μας περιμένουν και εμείς εδώ στην Πάφο ανυπομονούμε για να ξεκινήσουμε την 13η Ιουλίου».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες:

  • Δήμος Παφου (Συνδιοργανωτής)
  • Pafilia,
  • Minthis,
  • Pitta Express,
  • Mpania Cafe Restaurant,
  • Pitta Express,
  • MPThoma Photography,
  • TasMaria Hotel Apartments,
  • Sunfresh Bakeries.

Χορηγός επικοινωνίας είναι και το PafosPress.com ενώ στηρίζει και η ιστοσελίδα AthlitikaPress.com