Βeach Volley: Αρχίζει η δράση στην καυτή άμμο!

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με τη διεξαγωγή του πρώτου Τουρνουά Ανδρών και Γυναικών αρχίζει το Σαββατοκύριακο 14- 15 Ιούλιου 2018 το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ 2018. Είναι η κορυφαία εγχώρια διοργάνωση, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν οι καλύτεροι πετοσφαιριστές και οι καλύτερες πετοσφαι-ρίστριες του τόπου μας. Η δράση στην καυτή άμμο προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα στους φίλους του αθλήματος που αναμένεται να προσέλθουν μαζικά για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Το Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ 2018 διοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και περιλαμβάνει τρία τουρνουά Ανδρών και Γυναικών που θα διεξαχθούν στις Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις Μπιτς Βόλεϊ στη Λεμεσό, στο Ιστιοπλοϊκό Κέντρο, ως ακολούθως: 14-15 Ιουλίου 1ο Παγκύπριο Τουρνουά, 21-22 Ιουλίου 2ο Παγκύπριο Τουρνουά, 28-29 Ιουλίου 3ο Παγκύπριο Τουρνουά.

Για τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα είναι απαραίτητη η εγγραφή στο Μητρώο Αθλητών Μπιτς Βόλεϊ της ΚΟΠΕ. Η εγγραφή για νέους αθλητές (που δεν έχουν ήδη εγγραφεί στο μητρώο) γίνεται με την συμπλήρωση και υποβολή του ειδικού εντύπου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Μπιτς Βόλεϊ της ΚΟΠΕ (www.volleyball.org.cy). Η δήλωση συμμετοχής κάθε ομάδας σε τουρνουά του πρωταθλήματος γίνεται με την συμπλήρωση του εντύπου της «Δήλωσης Συμμετοχής» στο σχετικό πεδίο στην ιστοσελίδα του Μπιτς Βόλεϊ της ΚΟΠΕ (www.volleyball.org.cy).

Για το πρώτο τουρνουά Ανδρών και Γυναικών του Πρωταθλήματος 2018, στις 14-15 Ιουλίου 2018, οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν και στον υπεύθυνο της διοργάνωσης, Κωνσταντίνο Χατζηδαμιανού (Τηλ.: 99859112) μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Ιουλίου. Για τη συμπλήρωση του ταμπλό του πρώτου τουρνουά θα ληφθεί υπόψη η βαθμολογική κατάταξη του 2017.

Όλες οι πληροφορίες και οι λεπτομέρειες για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ 2018 είναι διαθέσιμες για όλους τους ενδιαφερόμενους στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ (www.volleyball.org.cy).