Η Βραζιλιάνα που …θα χορέψει σάμπα τους αντιπάλους του Παφιακού (ΒΙΝΤΕΟ- ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Το Athlitika Press προανήγγειλε την άφιξη μιας Βραζιλιάνας για τον Παφιακό εδώ και μέρες. (Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ)

Το νέο απόκτημα του γυναικείου Παφιακού που θα κληθεί να χορέψει σάμπα της αντιπάλους της στο φιλέ δεν είναι άλλη από την ακραία επιθετικό Marluci R. Toazzi.

Η άφιξη της 30χρονης (1μ83), Βραζιλιάνα ακραίας που  διακρίνεται για την μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, σκόρπισε ενθουσιασμό και αισιοδοξία στη νεοφώτιστη ομάδα του Παφιακού που στοχεύει εκτός από την γρήγορη παραμονή της στην κατηγορία και στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Η Μαρλούτσι Τοάτζι πέραν από ικανότητες και τις γνώσεις της από μια καθαρά πετοσφαιρική χώρα γνωρίζει και την νοοτροπία στον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό χώρο αφού το 2016 με την μεταγραφή της στους Μακεδόνες Αξιού της Α1 γυναικείας πετόσφαιρας στην Ελλάδα επικράτησε ντελίριο ενθουσιασμού.

Η Τοάτζι διαθέτει εκπληκτικό τζαμπ σερβις, υψηλή τεχνική και μεγάλη εμπειρία την οποία κουβαλάει από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας και το κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ που συμμετείχε με τις ομάδες της Αριζόνας (2007-09) και του Χιουστον (2009-11).

Στην συνέχεια επέστρεψε στη Βραζιλία που αγωνίστηκε με Μπέντο Γκονσαλβες μεχρι το 2014, την επόμενη χρονιά πήγε την Πασο Φούντο και το 2015-16 , μεταγράφηκε στην Τουρκική Ιζμίρ στην Α2.

Αγαπημένα της νούμερα στη φανέλα το 6 και 12.