H Μαρία Κορινθίου πόζαρε ολόγυμνη σε εξώφυλλο περιοδικού [εικόνες]

Από: Μαρίνα Σταύρου

Η γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του Γιάννη Αϊβάζη, τώρα τόλμησε να κάνει ένα νέο σέξι εξώφυλλο όπου ποζάρει ολόγυμνη με μακριά μαλλιά να κρύβουν τα επίμαχα σημεία στο σώμα της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός κάνει ένα τολμηρό εξώφυλλο για το περιοδικό Down Town, αλλά το συγκεκριμένο είναι ίσως το πιο τολμηρό που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Η Μαρία ποζάρει ως σύγχρονη σειρήνα και δείχνει το σώμα της με τις πλούσιες καμπύλες ενώ εξηγεί πως έχει βαρεθεί να διαβάζει αρνητικά σχόλια για το κορμί της στα social media “Δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Το ότι απαντώ δεν σημαίνει ότι στενοχωριέμαι. Δηλώνω την ενόχλησή μου. Αγένεια στην αγένεια. Ό,τι δώσεις θα πάρεις. Γράφουν δημοσίως και προσπαθούν να προσβάλουν. Έτσι νομίζουν. Το ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει ότι δέχομαι, ανέχομαι ή έχω όρεξη να ακούω τη χολή του καθενός. Κάποιοι γίνονται εριστικοί και αγενείς. Και την αγένεια δεν τη μπορώ. Πόσo μάλλον όταν μου απευθύνεις τον λόγο μέσα από έναν δικό μου λογαριασμό. Απλώς να ενημερώσω ότι αν γράψει κάποιος στο Instagram πως έχω χοντρό μπούτι, να ξέρει ότι θα κοιμηθώ το βράδυ. Δεν θα με πειράξει καθόλου”.

Παράλληλα προκαλεί τους haters να πάνε να τη δουν από κοντά και χωρίς ρετούς!