ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ UNFAIR PLAY: Η “αλητεία” των Κολομβιανών που δεν πρόσεξε κανείς (ΒΙΝΤΕΟ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Μια αδιανόητη ενέργεια από πλευράς Κολομβιανών κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός στην αναμέτρηση Κολομβίας- Αγγλίας στη φάση των “16” λίγα δευτερόλεπτα πριν από την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Χάρυ Κέιν και με το οποίο έγραψε το 0-1 για τα Λιοντάρια.

Ο Κέιν δευτερόλεπτα νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 54′ είχε “γκρεμιστεί” στην κυριολεξία από τον Κάρλος Σάντσες Μορένο με αποτέλεσμα ο διαιτητής να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών και να στείλει τον αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας στην άσπρη βούλα.

Εκεί και αφού οι παίκτες της Κολομβίας “είχαν πέσει με τα μούτρα” πάνω στον Αμερικανό διαιτητή ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε δυο παίκτες της Κολομβίας να προσπαθούν με τις τάπες των παπουτσιών τους να ανοίξουν τρύπα στο χόρτο του γηπέδου, εκατοστά μπροστά από το σημείο που θα τοποθετείτο η μπάλα, προφανώς για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εκτέλεση του πέναλτι.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι ενδεικτικό της “αλητείας” των Κολομβιανών που σίγουρα μόνο το fair play δεν υπηρετεί. Παρ’ όλα αυτά όμως ο Κέιν πέτυχε το γκολ και πλέον προπορεύεται στον πίνακα των σκόρερ έχοντας ήδη έξι γκολ στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ και προσέξτε ιδιαίτερα το 3ο και 17ο δευτερόλεπτο το νούμερο 17 της Κολομβίας (Γιόχαν Μόχικα) και το νούμερο 16 (Τζέφερσον Λέρμα) αμέσως μετά.

https://www.facebook.com/234831370623037/videos/257400278366146/