Au revoir Messi του είπε ο Κίλιαν Μ’Παπε- Ματσάρα και 4-3 οι Πετεινοί

Από: Μαρίνα Σταύρου

Η Γαλλία βρέθηκε να χάνει 2-1 από την Αργεντινή, όμως με τρία γκολ σε διάστημα 11 λεπτών το γύρισε σε 4-2 με τον Μπαπέ να πετυχαίνει δύο γκολ και την Albiceleste να καταρρέει.

Στο 48′ ο Γκαμπριέλ Μερκάδο μετά την προσπάθεια του Μέσι έκανε το 2-1 υπέρ της Αργεντινής, όμως η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι σταμάτησε εκεί. Από το 57′ μέχρι το 68′ οι Γάλλοι πέτυχαν τρία γκολ, με τον Κιλιάν Μπαπέ να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ανατροπής καθώς έγραψε πέτυχε δυο πανέμορφα γκολ κάνοντας την απόλυτη ανατροπή και καταφέρνοντας να είναι ο δεύτερος έφηβος, μετά τον Πελέ, που πετυχαίνει δυο γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Το 2ο γκολ των Γάλλων, με το οποίο έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, πέτυχε με ασύλληπτο σουτ ο Παβάρ.

 

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς, Ουμτιτί, Βαράν, Παβάρ, Ερναντές, Καντέ, Πογκμπά, Ματουιντί (75′ Τολισό), Μπαπέ (88′ Τοβάν), Γκριεζμάν (83′ Φεκίρ), Ζιρού

Αργεντινή (Χόρχε Σαμπάολι): Αρμάνι, Ρόχο (45′ Φάσιο), Οταμέντι, Ταλιάφικο, Μερκάδο, Μασεράνο, Μπανέγα, Ενσο Πέρες (66′ Αγουέρο), Παβόν (75′ Μέσα), Ντι Μαρία, Μέσι.