Παφιακός, Korantina Homes & Green Air χέρι χέρι ξανά για κορυφή

Από: Μαρίνα Σταύρου

Στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη συνάντηση φίλων και χορηγών του Σωματείου ΠΑΦΙΑΚΟΣ η οποία έγινε στο CAP ST GEORGE CLUB RESORT.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκν οι φετινοί στόχοι των ομάδων του ΠΑΦΙΑΚΟΥ, ΑΝΤΡΩΝ , ΓΥΝΑΙΚΩΝ και Ακαδημιών.

Το ενδιαφέρον ήταν πολύ μεγάλο και για πρώτη φορά τέτοια εποχή, δόθηκε το πράσινο φως έτσι ώστε οι ομάδες μας να πρωταγωνιστήσουν σε όλα τα πρωταθλήματα που θα αγωνιστούν!

Για φέτος συνεχίζουν να είναι ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ οι εταιρίες KORANTINA HOMES & GREEN AIR LTD.

ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΙ ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Σημαντικό να αναφερθεί, είναι το ενδιαφέρον από τον Δήμο Πέγειας και δημοτικού σύμβουλου Αντρέα Χριστοδούλου όπου θα δημιουργηθεί κλιμάκιο/παράρτημα του Παφιακού με στόχο να ξεκινήσουν παιδιά του Δήμου και ευρύτερης περιοχής να μαθαίνουν volley και να στελεχώσουν μελλοντικά τις ομάδες των ακαδημιών μας. Στόχος σε μελλοντικό στάδιο να ενεργοποιηθούν και άλλα κλιμάκια σε άλλους δήμους και κοινότητες της Πάφου.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Δρ Αντώνης Οικονομίδης ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν και δήλωσαν έμπρακτα την υποστήριξη τους προς το Σωματείο μας. “Είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν και άλλες αρκετές εταιρίες και υποστηρικτές των ομάδων μας όπου θα βρίσκονται δίπλα μας την νέα αγωνιστική χρονιά προς υλοποίηση των ψηλών στόχων που έχουν τεθεί!

Η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση όλων των παρευρισκομένων προσφορά του ομίλου εταιριών KORANTINA HOMES.

Μεταξύ άλλων το σωματείο αναφέρει:

“Ενημερωτικά, ο προγραμματισμός της ομάδας Αντρών είναι σε προχωρημένο στάδιο. Ευελπιστούμε ότι εντός 15 ημερών θα ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.

Η γυναικεία ομάδα έχει ανέβει στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας και οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι πολύ ψηλοί!

Από αύριο ξεκινά ο προγραμματισμός και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε την υπερπροσπάθεια για μια πολύ πετυχημένη χρονιά!”