Μουντιάλ 2018: Ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής στον 7ο και στον 8ο όμιλο ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των ομίλων στο Μουντιάλ της Ρωσίας και ξεκαθαρίζουν πλέον όλα τα ζευγάρια της φάσης των «16».

Στους χθεσινούς αγώνες είχαμε τον αποκλεισμό σοκ της πρωταθλήτριας Γερμανίας, η οποία έχασε από την αδιάφορη Νότιο Κορέα με 2-0, ενώ η Σουηδία εξασφάλισε την πρωτιά κερδίζοντας με 3-0 το Μεξικό που πήρε τη 2η θέση. Στον 5ο Όμιλο η Βραζιλία εξασφάλισε την πρωτιά με νίκη με 2-0 επί της Σερβίας, και η Ελβετία τη 2η θέση με την ισοπαλία 2-2 με την Κόστα Ρίκα.

Σήμερα, στις 17:00, για τον 8ο όμιλο, η Ιαπωνία αντιμετωπίζει την Πολωνία και η Σενεγάλη την Κολομβία, με όλες εκτός από την Πολωνία να διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στη βαθμολογία, η Ιαπωνία και η Σενεγάλη έχουν από 4 βαθμούς, η Κολομβία 3 και η Πολωνία 0.

Στις 21:00 για τον 7ο όμιλο κρίνεται η πρωτιά στον αγώνα ανάμεσα στο Βέλγιο και την Αγγλία. Την ίδια ώρα σε αγώνα γοήτρου για την 3η θέση ο Παναμάς αντιμετωπίζει την Τυνησία. Να σημειωθεί ότι η Αγγλία τερματίζει πρώτη και με ισοπαλία.