Και ο Παναγιώτης Τρισόκκας στο Paphos International Basketball Camp

0
931

Ένας από τους σπουδαιότερους θρύλους της κυπριακής καλαθόσφαιρας έρχεται να δώσει έντονη λάμψη στο Paphos International Basketball Camp.

Ο εμβληματικός Παναγιώτης Τρισόκκας θα είναι κοντά μας έτοιμος να προσφέρει απλόχερα τις πολύτιμες γνώσεις του, καθώς πέραν από μεγάλος παίκτης, τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε έναν πολλά υποσχόμενο προπονητή.

Who is Who:
Οι συστάσεις είναι περιττές για την επί σειρά ετών κολόνα της Εθνικής Κύπρου που τίμησε όσο ελάχιστοι με την ποιότητα και το ήθος του το πόστο του αρχηγού. Ο γνωστός για το πάθος του και τη μαχητικότητά του, έμπειρος πάουερ φόργουορντ / σέντερ από το Λιοπέτρι Αμμοχωστου έχει αφήσει το στίγμα του σε Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Κεραυνό, Αχιλλέα Καϊμακλίου και ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία και στην ελληνική Α1 με τη φανέλα του Μακεδονικού! Μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα και 5 super cup!!!

Ακόμα δεν έκλεισες θέση; Οι εγγραφές συνεχίζονται στους υπεύθυνους προπονητές των ακαδημιών και στα τηλέφωνα 95798509, 99260599, 99529249 !!!

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ !!! ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΘΕΣΗ !!!