Μεσογειακοί Αγώνες: Συνεχίζονται την Πέμπτη οι κυπριακές συμμετοχές σε μπιτς-βόλει και Τάεκβοντο 

Από: Μαρίνα Σταύρου

Συνεχίζονται αύριο οι κυπριακές συμμετοχές στους 18ους Μεσογειακούς Αγώνες στα αγωνίσματα μπιτς-βόλεϊ και Τάεκβοντο, όπου η Κύπρος διεκδικεί μετάλλια.

Σύμφωνα με τον απεσταλμένο της ΕΑΚ Αργύρη Αργυρού, στο μπιτς-βόλεϊ η Κύπρος κατήλθε με ομάδα σε άνδρες και γυναίκες και αναλόγως σε ποιον όμιλο θα κληρωθούν θα κάνουν τους υπολογισμούς τους.

Στους άνδρες μετέχουν συνολικά 18 χώρες και την Κύπρο θα εκπροσωπήσουν οι Δημήτρης Αποστόλου και Βλάντιμιρ Κνέζεβιτς. Στο γυναικείο ταμπλό υπάρχουν 15 ομάδες και την Κύπρο θα εκπροσωπήσει το γνωστό δίδυμο με τις Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριόττα Αγγελοπούλου. Οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν στις 10:00.

Στο Τάεκβοντο, η Κυριακή Κουττούκη αρχίζει τις προσπάθειες για κάτι παραπάνω από το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε πριν από πέντε χρόνια στη Μερσίνη. Μετέχοντας την Πέμπτη στην κατηγορία των -49 κιλών, θέλει να μπει δυναμικά και να επιβεβαιώσει το εξαιρετικό επίπεδο το οποίο διαθέτει.

Επίσης, την Πέμπτη θα μπει στη μάχη των -57 κιλών η Δέσποινα Πηλαβάκη, με στόχο την καλύτερη δυνατή θέση.

Οι κληρώσεις και στις δύο κατηγορίες θα γίνονταν αργά το απόγευμα της Τετάρτης και οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 11:00 ώρα Κύπρου την Πέμπτη. Και στις δύο κατηγορίες μετέχουν από 14 αθλήτριες.