Βραβεύτηκαν οι νικητές του 4ου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας 

0
1825

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που φιλοξενήθηκε από τον Κυνηγετικό Σύλλογο «Φτέλια» Γερίου και πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Κ.Σ. Μαραθοβούνου στο Γέρι, οι διοργανωτές του Στ’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, απένειμαν τα έπαθλα στους νικητές του τέταρτου αγώνα του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την ΣΚΟΚ, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας και της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, ο διευθυντής της χορηγού εταιρείας «FINE GAME», αξιωματούχοι και εκπρόσωποι των διαγωνιζομένων συλλόγων και αρκετοί κυνηγοί και σκοπευτές που συμμετέχουν στους αγώνες.

Στην τελετή απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΥ Λουκάς Ψημολοφίτης, ο Πρόεδρος της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας Ανδρέας Νικολάου και ο Πρόεδρος του Κ.Σ «Φτέλια» Γερίου Μάριος Τσιάτταλος, οι οποίοι εξήραν το ενδιαφέρον και το επίπεδο της φετινής διοργάνωσης και τόνισαν την αναγκαιότητα του για τους κυνηγούς που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Βραβεύτηκαν οι σκοπευτές Πέτρος Ιωάννου της ΣΚΟΛΕΥ που πέτυχε 49/50, ο κυνηγός Νίκος Χριστοδούλου του Κ.Σ. Αγίου Επιφανίου, που κέρδισε στην κατηγορία του με 48/50, ο Χαράλαμπος Μιχαήλ του Κ.Σ. «Φτέλια» που ήταν ο νικητής στη Β’ κατηγορία με 46/50 και ο Κυριάκος Πατσαλίδης στους βετεράνους με 47/50.

Στην Α’ κατηγορία των κυνηγών εκτός από το νικητή Νίκο Χριστοδούλου βραβεύτηκαν ο Χρίστος Παρασκευαΐδης του Κ.Σ «Σπίθα» Λατσιών (46/50) και ο Γιάννης Κωνσταντινίδης του Κ.Σ «Πολύκαττος» Αγ. Μαρίνας (45/50).

Στη Β’ κατηγορία απονεμήθηκαν έπαθλα στους αθλητές του Κ.Σ «Φτέλια» Γερίου Πέτρο Κυριάκου(46/50) και Παύλο Ροδοσθένους (42/50) που πήραν την πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα και στον Πανίκο Παναγιώτου του Κ.Σ. Αναλιόντα που κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 43/50.

Στην κατηγορία των εφήβων βραβεύτηκαν οι νεαροί Σοφοκλής Σαββίδης του Κ.Σ. Λακατάμιας (43/50), Δήμος Ευθυβούλου του «Πανσόλειου» Ευρύχου (34/50) και Αργύρης Αγαπίου της Κ.Ε. Λυθροδόντα (32/50).

Τέλος, στην ομαδική κατάταξη, η εφηβική ομάδα του «Πανσόλειου» πήρε την πρώτη θέση στους έφηβους με 109/200, ενώ στους άνδρες πρώτευσε η ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φτέλια» Γερίου με 175/200 και στις άλλες δυο θέσεις, με ένα δίσκο διαφορά (174/200) τερμάτισαν ο «Πολύκαττος» Αγίας Μαρίνας και ο Κ.Σ «Σπίθα» Λατσιών.

Ο επόμενος αγώνας του Στ’ Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 15 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά.