26 αθλητές από όλη την Κύπρο στους Eιδικούς Ολυμπιακούς αγώνες στην Πάφο

Από: Μαρίνα Σταύρου

Άτομα με ειδικές ικανότητες συμμετείχαν σήμερα στο γήπεδο ELEA σε φιλανθρωπικό αγώνα Γκολφ που οργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ στα πλαίσια των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου.

Tο ενοποιημένο τουρνουά γκολφ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών, που διεξάγεται κάθε χρόνο σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ, υποδεικνύει την κοινωνικοποίηση και δια μέσου του παιχνιδιού επιτυγχάνεται η ισότητα ανέφερε η διευθύντρια των ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου Ελένη Ρωσσίδου.

Σύμφωνα με την Ελένη Ρωσσίδου στο τουρνουά έλαβαν μέρος 26 αθλητές από διάφορα ιδρύματα και σχολές από ολόκληρη την Κύπρο ενώ μαζί τους ήταν και οι συνοδοί τους και όλοι μαζί χάρηκαν το παιχνίδι.

Τα παιδιά στήριξαν και φέτος εθελοντές αλλά και η Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ που οργάνωσε παράλληλα και ένα φιλανθρωπικό αγώνα για άνδρες και γυναίκες στο ίδιο γήπεδο με στόχο την ενίσχυση των ειδικών ολυμπιακών αγώνων και κυρίως ίσων μετείχαν στο τουρνουά.

Η εξόρμηση στο γήπεδο ELEA ολοκληρώθηκε με προσφορά γεύματος για όλα τα παιδιά και τους συνοδούς τους, καταλήγει η ανακοίνωση.