Ντέρμπι στην Μύκονο: Ποιος ποδοσφαιριστής έχει την ομορφότερη σύντροφο; [vid]

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ο Κλάους Αθανασιάδης και ο Δημήτρης Πέλκας βρίσκονται στη Μυκόνο, πήγαν για μπάνιο στο Καλό Λιβάδι με τις συντρόφους τους, Δώρα Γκουγκούση και Εύη Δαρλοπούλου και έκλεψαν για τα καλά τις εντυπώσεις.

Η Μύκονος αποτελεί για ακόμη μια χρονιά πόλο έλξης για διάσημα  ζευγάρια. Η Μύκονος αποτελεί για ακόμη μια χρονιά πόλο έλξης για διάσημα και ερωτευμένα ζευγάρια. Ο Κλάους Αθανασιάδης και η εντυπωσιακή σύντροφός του, Δώρα Γκουγκούση, πήγαν για μπάνιο στο Καλό Λιβάδι και τράβηξαν το ενδιαφέρον.

Ο πρώτος γιατί πολλοί τον αναγνώρισαν, ενώ η δεύτερη για το υπέροχο κορμί της. Η αγαπημένη του διεθνή επιθετικού, η οποία ασχολείται με την γυμναστική σε επαγγελματικό επίπεδο, εμφανίστηκε στην παραλία, φορώντας κόκκινο μπικίνι.

Στην παρέα τους ήταν και ο άσος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας με την αγαπημένη του, Εύη Δαρλοπούλου. Ο 25χρονος, χαλαρός και ευδιάθετος, δεν αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες με όσους του το ζήτησαν. Όσο για την καλή του, προτίμησε ολόσωμο μαγιό σε λευκό χρώμα και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη.