ΠΑΦΙΤΙΚΟ ντέρμπι: “Απέδρασε” με το διπλό από την Γεροσκήπου η Πέγεια!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, η Πέγεια 2014 “απέδρασε” με το διπλό από το Δημοτικό Στάδιο “Μιχ. Κυπριανού” επικρατώντας με 0-2 της Γεροσκήπους FC. Ο δυνατός αέρας που επικρατούσε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού εμπόδισε σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Στο πρώτο ημίχρονο η Γεροσκήπου FC ήταν αυτή που είχε τα ηνία του ματς και τις ευκαιρίες για να σκοράρει. Σημαντικότερη στιγμή για την ομάδα του Γιώργου Πολυβίου ήταν η τεράστια ευκαιρία με την κεφαλιά του Δημήτρη Δημητρίου να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Πέγειας.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν από νωρίς να πάρουν προβάδισμα στο σκορ! Συγκεκριμένα ο Γιώργος Οικονόμου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πλεκτό σημειώνοντας το 0-1 για την Πέγεια.

Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χριστοδούλου κατάφεραν να φθάσουν και σε δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα ο φορμαρισμένος φορ των “κιτρινόμαυρων” Πόλυς Φιλίππου έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Γεροσκήπους και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Με τη σημερινή νίκη η Πέγεια έφθασε τους 40 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ και βρίσκεται στην 2η θέση. Από την άλλη η Γεροσκήπου FC παραμένει στους 20 βαθμούς.