Δεν (Χ)άρηκε ούτε και τώρα η Πάφος FC (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ισόπαλη με σκορ 1-1 εξήλθε το απόγευμα του Σαββάτου στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” η Πάφος FC κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Καλύτερα στον αγώνα μπήκαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι στο 6ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Βα. Ο Αγκολέζος εξτρέμ δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός απάντησε στις ευκαιρίες. Συγκεκριμένα ο Κοφί με δυνατό σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Όσο περνούσε ο χρόνος ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του 40λεπτου η Πάφος FC στάθηκε άτυχη καθώς είδε το διαγώνιο σουτ του Καμπράλ να καταλήγει στο δεξιό κάθετο δοκάρι. Το 0-0 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας πολλούς διαδρόμους προς την εστία του Ρούτκο. Μάλιστα στο 55ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ σε μία ανυποψίαστη φάση. Συγκεκριμένα ο Μπιλάλ έκανε την μπαλιά με την μπάλα να χτυπά στο γόνατο του Μπεσάρα και να καταλήγει στα δίκτυα.

Μετά την επίτευξη του γκολ ο προπονητής της Πάφου Κάμερον Τόσακ έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Αργεντινό Τόρρες, ο οποίος αγωνίστηκε και πάλι μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στο 67′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση με πολύ ωραίο τρόπο. Ο Βα έκανε ωραία ενέργεια από την αριστερή μεριά δίνοντας την μπάλα στον Τόρρες, ο οποίος με πάσα “πάρε-βάλε” έδωσε έτοιμο γκολ στον Καμπράλ. Ο Ολλανδός με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Παρότι απέμενε χρόνος για την ανατροπή, οι ποδοσφαιριστές της Πάφου φάνηκε να μένουν από δυνάμεις με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να απειλήσουν εκ νέου την εστία του Μάρκου Βελίδη.

Με τον σημερινό βαθμό οι “γαλανόλευκοι” έφθασαν τους 14 στο πρωτάθλημα Cyta.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα: