Έφυγε με το διπλό η Πέγεια από τον Κόρνο με εντυπωσιακό τρόπο

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο επιτεύχθηκαν εφτά στο σύνολο γκολ (τα έξι στο πρώτο ημίχρονο) η Πέγεια 2014 έφυγε με το διπλό από τον Κόρνο, καθώς επικράτησε με 3-4 της ομώνυμης ομάδας. Στους 34 βαθμούς έφθασαν οι «κιτρινόμαυροι» στο πρωτάθλημα και βρίσκονται μόνοι 2οι στην βαθμολογία της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Πολύ δυναμικά μπήκαν στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με την κεφαλιά του Πόλυ Φιλίππου. Η χαρά τους ωστόσο δεν κράτησε για πολύ καθώς ο Κόρνος είχε άμεση απάντηση ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το γκολ που δέχθηκαν δεν πτόησε καθόλου τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χριστοδούλου, οι οποίοι έδειχναν αποφασισμένοι να  συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Μάλιστα, με τον Πόλυ Φιλίππου και πάλι να βρίσκει δίκτυα πήραν εκ νέου προβάδισμα με 1-2. Ο ΠΑΦΙΤΗΣ επιθετικός αυτή την φορά σκόραρε μου ωραίο σουτ.

Λίγο αργότερα η Πέγεια πέτυχε και τρίτο γκολ. Ο νεαρός Γιώργος Οικονόμου χρίστηκε σκόρερ σημειώνοντας το 1-3 με σουτ.

Η ομάδα του Κόρνου παρά τα απανωτά γκολ που δέχθηκε δεν παράτησε τον αγώνα. Αντιθέτως κατάφερε πριν την λήξη του ημιχρόνου να μειώσει σε 2-3 και να ξαναμπεί στην διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδους.

Οι «κιτρινόμαυροι» ωστόσο ήταν καταιγιστικοί στην επίθεση. Ο Νικόλας Χριστοφίδης λίγο πριν την ολοκλήρωση του 45λεπτου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο  2-4 το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Πέγεια είχε ως πρωταρχικό στόχο να διαφυλάξει τα νώτα της και το προβάδισμα, κάτι που κατάφερε σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 3-4 στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.