Νέα καυστική ανακοίνωση του Ακρίτα Χλώρακας

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου σχολιάζει με καυστικό τρόπο το σωματείο του Ακρίτα Χλώρακας μέσω ανακοίνωσης του.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Επειδή βλέπουμε να γίνεται ένας πραγματικά βομβαρδισμός δηλώσεων από αρκετές ομάδες και παράγοντες θα θέλαμε να αναφέρουμε σαν ΑΚΡΙΤΑΣ ότι δεν πιστεύουμε ότι βοηθούμε το ποδόσφαιρο με όλα αυτά.
Η ομάδα μας την Παρασκευή στις 11.00 το πρωί ξεκίνησε για Λευκωσία στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς με όλο αυτό το θέμα των φακέλων να αιωρείται!!!
Συνέχισε για φαγητό στην πρωτεύουσα και έμαθε από τα ΜΜΕ στις 15.15 ότι αναβάλλεται Ο αγώνας μας …. έτσι …..Ο “περίπατος” για την ομάδα τελείωσε κατά,τις 18.00 όταν επιστρέψαμε στην Πάφο!!
Κανείς από την ομάδα δεν διαμαρτυρήθηκε για την ταλαιπωρία η τα έξοδα που επωμιστήκαμε και ας ήμασταν η μοναδική ομάδα στην Κύπρο που το βίωσε αυτό!!!
Όσο για της αναφορές από παράγοντες στο ζωικό βασίλειο (ρινοκερους,ελέφαντες κ.α)τους συστήνουμε να είναι προσεχτικοί……….διότι τα γραφόμενα μένουν και βλέπω να μένουν εκτεθειμένοι!!!
ΑΚΡΙΤΑΣ 1971