Λάκης Αθανασίου: “Νταμπλ και ένταξη μας στα σαλόνια της ΚΟΠ”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο προπονητής του Προμηθέα Μουττάλλου ανάλυσε την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του και αναφέρθηκε και στον μεγάλο στόχο του προσφυγικού σωματείου.

Διαβάστε την ανάρτηση:

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους λεβέντες ποδοσφαιριστές του Προμηθέα Μουττάλλου για την εξαιρετική τους πορεία στο πρωτάθλημα και την πρώτη θέση που κατέλαβαν. Με την πρώτη θέση ξεκινάμε τους αγώνες των “Play Off” με +6. Σε σύνολο 15 αγώνων μαζί με τον αγώνα κυπέλλου απέναντι στην περυσινή κυπελλούχο ομάδα των Μανδριών πετύχαμε ένα εκπληκτικό σερί 13 νικών, μία ισοπαλία και μία ήττα. Με συντελεστή 34 γκολ υπέρ και 12 κατά. Στόχος της ομάδας μας είναι η κατάκτηση του νταμπλ και η ένταξη του Προμηθέα στα
“σαλόνια της ΚΟΠ. Το Δ.Σ. με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Αλέξη Παπαπέτρου έχουν οργανώσει την ομάδα πάνω σε επαγγελματικές βάσεις και είναι άξιοι συγχαρητρηρίων. Απίστευτη και τρομερή βοήθεια είχαμε και από τον Γενικό Αρχηγί του σωματείου Αχιλλέα Νικολάου. Πάμε λοιπόν όλοι μαζί τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και Δ.Σ. να υλοποιήσουμε τους στόχους την ομάδας μας. Τέλος σήμερα (Σάββατο 18/1) στις 8 το βράδυ το οίκημα του σωματείου μας θα πραγματοποιηθεί ο Χριστουγεννιάτικος χορός της ομάδας μας και καλούμε τους φίλους και οπαδούς να δώσουν βροντερά το παρών τους.