Έκανε ποδαρικό με νίκη στο 2020 ο Green Air Παφιακός!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την επιστροφή του στα νικηφόρα αποτελέσματα πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου στην κλειστή αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού» ο Green Air Παφιακός! Η ομάδα της Πάφου κέρδισε για την ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορία Βόλεϊ Ανδρών την ΑΕ Καραβά με 1-3 στα σετ, μπαίνοντας με το «δεξί» στο έτος 2020!

Εμφανώς επηρεασμένο από την μεγάλη αποχή (είχε να αγωνιστεί από τις 13 Δεκεμβρίου) το σύνολο του Αντώνη Κωνσταντίνου βρέθηκε προ εκπλήξεως στο πρώτο σετ. Συγκεκριμένα η ΑΕ Καραβά αιφνιδίασε τον Παφιακό παίρνοντας το πρώτο σετ με 25-20.

Στη συνέχεια η ομάδα της Πάφου αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ δεν έχασε την ψυχραιμία της. Αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 με σκορ 15-25, πήρε προβάδισμα σε 2-1 στα σετ με 18-25 και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 4ο σετ και πάλι με 18-25

Με το σημερινό τρίποντο ο Παφιακός ανέβηκε στην 2η θέση με 23 βαθμούς και είναι σε απόσταση “βολής” από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ομόνοια. Να επισημάνουμε ότι η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα έχει ματς λιγότερο, το οποίο θα θα δώσει την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο κλειστό “Αφροδίτη”.