Ημέρα “ΤΕΛΙΚΟΥ” για τον Ακρίτα Χλώρακας!!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν έχει να δώσει το βράδυ της Παρασκευής (17/1) ο Ακρίτας Χλώρακας. Οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν στο τελευταίο παιχνίδι της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας τον Δίγενη Μόρφου στο “Μακάρειο” στάδιο, σε ένα ματς που το αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά σε ότι αφορά τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Ακρίτας θέλει νίκη στο αποψινό ματς ή ισοπαλία 3-3 και πάνω, ούτως ώστε να πάρει αυτός το εισιτήριο στον Όμιλο “Premier”, κάτι που θα του εξασφαλίσει αυτόματα και την παραμονή του στην Β’ Κατηγορία. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα στο “Μακάρειο” θα στείλει την ομάδα της Χλώρακας στον Όμιλο B’ Standard όπου και θα παλέψει για την σωτηρία του.

Αυτή την στιγμή Διγενής Μόρφου και Ακρίτας Χλώρακας ισοβαθμούν στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα έχοντας από 15 βαθμούς. Ο αγώνας είναι ορισμένος να αρχίσει στις 18:00.

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Μάριος Χαραλάμπους θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του για τον αποψινό “τελικό” πλην των μονίμων τραυματιών Ρ. Μιχαήλ και Τ. Μακρή.