“Παλικάρι” η Πάφος FC κόντρα στην Ομόνοια! Έμεινε “όρθια” στο ΓΣΠ!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Παλικαρίσιο βαθμό πήρε παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα η Πάφος FC κόντρα στην Ομόνοια Λευκωσίας, καθώς απέσπασε ισοπαλία μέσα στο ΓΣΠ με το “άγονο” 0-0. Πολύ “συμπαγές” μεσοαμυντικά παρουσιάστηκε το σύνολο του Κάμερον Τόσακ.

Στον αγώνα καλύτερα μπήκαν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι προσπάθησαν να φέρουν προ εκπλήξεως τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Ο κινητικός Καμπράλ δημιούργησε αρκετά ρήγματα στην άμυνα των “πρασίνων” ωστόσο ο Φαμπιάνο τον σταμάτησε.

Όσο κυλούσε ο χρόνος οι γηπεδούχοι κέρδιζαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως το ανασταλτικό πλάνο του Τόσακ λειτούργησε άψογα με αποτέλεσμα η Πάφος να δέχεται φάσεις με το “στανογόμετρο”.

Στην επανάληψη το “τριφύλλι” μπήκε από την αρχή πολύ δυναμικά με σκοπό να πετύχει το γκολ που θα του έδινε προβάδισμα. Για κακή του τύχη ωστόσο ο τερματοφύλακας της Πάφου Ρούτκο λειτούργησε εξαιρετικά σε αρκετές περιπτώσεις κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στα τελευταία στάδια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία για να φύγουν με τη νίκη από το ΓΣΠ. Συγκεκριμένα το σουτ του Άλεξ Κωνσταντίνου σταμάτησε πάνω στον Φαμπιάνο, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να συμβιβαστούν με τον βαθμό της ισοπαλίας.