Τζάμπα ήττα για την Γεροσκήπου FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Εντός έδρας ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε η Γεροσκήπου FC από την Ολυμπιάς Λυμπιών στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Επιλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Η ομάδα του Γιώργου Πολυβίου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Χατζηζηνοβίου έπιασε στον ύπνο τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με απευθείας φάουλ πίσω από την γραμμή του κέντρου σημείωσε το 1-0.

Και ενώ όλα έδειχναν “ρόδινα” για την Γεροσκήπου, η ομάδα των Λυμπιών κατάφερε να ισοφαρίσει πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Μετά από εκτέλεση φάουλ και απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Ανδρέας Πεπέτσιος πήρε το ριμπάουντ και από κοντά σημείωσε το 1-1 το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βάλουν την μπάλα κάτω και με οργανωμένο ποδόσφαιρο να φθάσουν στο γκολ. Εν μέρη το κατάφεραν ωστόσο η αστοχία έκανε και πάλι την εμφάνιση της.

Η Ολυμπιάς σε μία φάση όπου οι αμυντικοί της Γεροσκήπους έκαναν λάθη επί λαθών βρήκε την ευκαιρία να “πληγώσει” τους γηπεδούχους. Ο Ηλίας Χρυσοστόμου με ψηλοκρεμαστό σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Με την σημερινή ήττα η Γεροσκήπου FC παραμένει στα χαμηλά στρώματατης βαθμολογίας με 12 βαθμούς.