Όλα τα σωματεία της Πάφου ενώνουν δυνάμεις για καλό σκοπό!!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Για πρώτη φορά τα όλα τα αθλητικά σωματεία της Πάφου (και όχι μόνο) ενώνουν δυνάμεις για καλό σκοπό!

Συγκεκριμένα 18 σύλλογοι της πόλης μας γίνονται ΕΝΑ το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο International School στην Πάφο (11:00 π.μ.) με σκοπό την οικονομική στήριξη του Κώστα Τοουλιά (και τις οικογένειας του) μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε.

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν αθλοπαιδιές για όλα τα παιδιά, εκπαιδευτική παρουσίαση με θέμα την οδική ασφάλεια και ποδηλατικές διαδρομές.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στην πιο κάτω ανακοίνωση των διοργανωτών:

Για πρώτη φορά τα αθλητικά σωματεία της Πάφου, γίνονται ΕΝΑ και συνδιοργανώνουν μια αθλητική – εκπαιδευτική εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους.

Η αφορμή, είναι ο συνάδελφος και φίλος, Κώστας Τοουλιάς και ο σκοπός είναι η έμπρακτη στήριξη του ιδίου και της οικογένειάς του, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του. Ως αθλητής, προπονητής και δάσκαλος έμαθε πάντα να δίνει αγώνες και να τους κερδίζει, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Αυτό κάνει και τώρα και του ευχόμαστε σύντομα να είναι και πάλι κοντά μας, σιδερένιος.

Εμείς όλοι απλά με αυτή την εκδήλωση θέλουμε να αποδείξουμε ότι ο αθλητισμός ενώνει και προσφέρει συναισθήματα, μοναδικές εμπειρίες και πραγματικές φιλίες σε συμμετέχοντες και θεατές. Στην εκδήλωση όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν, θα μπορούν με διασκεδαστικό τρόπο, να δοκιμάσουν τα αθλήματα, με την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών όλων των συλλόγων. Στη συνέχεια θα προβληθεί ένα άκρως ενδιαφέρον και εκπαιδευτικό βίντεο που αφορά μικρούς και μεγάλους, από τον κ. Ιαβέρη, εκπαιδευτή Οδικής Ασφάλειας, πολύ γνωστό στο ελληνικό κοινό. Στο τέλος όλα τα παιδιά θα μπορούν με τα ποδήλατα τους και πατίνια (που θα φέρουν μαζί τους απο το σπίτι), έξω στο γήπεδο ποδοσφαίρου του σχολείου, να κάνουν μικρές εκπαιδευτικές βόλτες με την καθοδήγηση προπονητών ποδηλασίας και όλοι οι γονείς και φίλοι να απολαύσουν καφέ και διάφορα νόστιμα εδέσματα.

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν εισιτήρια εισόδου αξίας 10 ευρώ, που θα είναι και εισιτήριο εισόδου σε άλλη μία εκδήλωση για τον ίδιο σκοπό, στις 23/12 στη μουσική σκηνή Αυλαία24, στην Βραδιά Αγάπης. Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν για την οικονομική στήριξη του φίλου Κώστα.

Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε, αυτές τις γιορτινές μέρες, μια πολύ ξεχωριστή αθλητική κι ανθρώπινη εκδήλωση.