Τα βρήκε “σκούρα” ο Green Air Παφιακός στο “Σπύρος Κυπριανού”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την δεύτερη του ήττα στο πρωτάθλημα της ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Green Air Παφιακός. Η ομάδα της Πάφου πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και δίκαια έχασε με 3-1 σετ από την Νέα Σαλαμίνα στο κλειστό “Σπύρος Κυπριανού”.

Παρότι το σύνολο του Αντώνη Κωνσταντίνου μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα κερδίζοντας μάλιστα και το πρώτο σετ (20-25), εντούτοις η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Στο δεύτερο σετ έγινε πραγματικό ντέρμπι με τους “ερυθρόλευκους” να το παίρνουν τελικά με σκορ 26-24.

Στο τρίτο σετ μπορεί ο Παφιακός να βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 16-19, ωστόσο η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας έδειξε πολύ σκληρή για να “πεθάνει”. Με αντεπίθεση διαρκείας ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα παίρνοντας το σετ με 25-23, κάνοντας συνάμα το 2-1.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, όμως πιο ψύχραιμοι εκεί που η μπάλα “έκαιγε” ήταν οι πετοσφαιριστές της Σαλαμίνας. Το τελικό 25-22 έδωσε ταυτόχρονα και μία μεγάλη νίκη στους “ερυθρόλευκους” με 3-1 σετ.

NPapas Group ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(Τ. GULIBARTY): Dulchev, Σιαπάνης, Guzman, Ζηκάκης, Brook, Χρυσοστόμου – Λίμπερο: Αντωνίου, – Αλλαγές: Σίσκου, Παπαδημητρίου.

Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ(ΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Oικονομίδης, Verissimo, Κνέζεβιτς, Καετάνο, Miranda, Παφίτης – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.