Πρώην παίκτης της Πάφου FC έστειλε τον Ολυμπιακό στο Europa League- Μοιραίος για την ομάδα του (vid/pic)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου στεκόταν όρθιος στο καυτό καμίνι του Γεώργιος Καραϊσκάκης στον Πειραιά μέχρι το 87ο λεπτό κυρίως λόγω του Καναδού τερματοφύλακά του Μίλαν Μπόργιαν. Με ισοπαλία περνούσε στην επόμενη φάση του Europa League ως τρίτος στον όμιλο πίσω από την Μπάγερν και την Τότεναμ αφήνοντας τον Ολυμπιακό στην 4η θέση και εκτός συνέχειας.

Εκεί ένας πρώην παίκτης της Πάφος FC, o Ζάντερ ο οποίος πέντε λεπτά νωρίτερα στο 82′ πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή του Μίλαν Ρόντιτς  προσπάθησε να αποκρούσει την μπάλα με κεφαλιά έχοντας όμως ανοικτό και παρατεταμένο το χέρι του στο οποίο κτύπησε η μπάλα δίνοντας την ευκαιρία στον διαιτητή της αναμέτρησης να υποδείξει την εσχάτη των ποινών.

Το πέναλτι για τους ερυθρόλευκους ανέλαβε και εκτέλεσε με επιτυχία ο Ελ Αραμπί στο 87′ χαρίζοντας στον Ολυμπιακό την σπουδαία πρόκριση στους «32» του Europa League!

Αποδείχθηκε μοιραίος τελικά ο 31χρονος Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της Πάφος FC στην τρίτη του εμφάνιση στο Champions League με τους ερυθρόλευκους της Σερβίας.