“Βουβό” και “άχρωμο” το Στέλιος Κυριακίδης

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα πανηγύρισε στο παιχνίδι πρωταθλήματος της περασμένης Παρασκευής η Πάφος FC κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα.

Το σύνολο του Τζέρεμι Στιλ παρουσιάστηκε ψυχωμένο και αποφασισμένο να πάρει τους τρεις βαθμούς και τα κατάφερε μετά από αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα σε μια καλοδουλεμένη ομάδα.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ήταν και το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην εφετινή αγωνιστική περίοδο απουσίαζαν από παιχνίδι της Πάφου οι οργανωμένοι φίλαθλοι της. Ο Συ.Φι. Θύρας 5 Πάφου είχε ανακοινώσει πριν το ματς ότι θα απέχει για την αδιαφορία (όπως οι ίδιοι αναφέρουν στην ανακοίνωση τους) που υποδεικνύουν οι Ρώσοι ιδιοκτήτες προς την ομάδα τους. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι εξέδρες του “Στέλιος Κυριακίδης” να μείνουν “βουβές” και “άχρωμες” και χωρίς παλμό.

Μάλιστα, οι οργανωμένοι στην ίδια ανακοίνωση αναφέρουν ότι θα τηρήσουν αποχή και από το επερχόμενο ματς κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της Θύρας 5:

Ενημερώνουμε τα μέλη μας και τους φίλους της ομάδας πως όπως είχαμε αποφασίσει σαν ΘΥΡΑ 5 μετά το παιχνίδι με την δόξα, ότι θα τηρήσουμε ΑΠΟΧΗ από το σημερινό παιχνίδι της ομάδας μας.
Οι λόγοι της απόφασης μας δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι (είμαστε η γενιά που στα χειρότερα της ομάδας μας στην ιστορία της, ΕΜΕΙΣ σαν ΘΥΡΑ 5 δεν της γυρίσαμε την πλάτη όταν όλος ο κόσμος είχε εξαφανιστεί από κοντά της!!) αλλά για την αδιαφορία των επενδυτών προς την ομάδα μας και την κοροϊδία που νιώθουμε σαν οπαδοί.

Θέλουμε με αυτό τον τρόπο να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας προς την “διοίκηση”, που με την στάση της τον τελευταίο καιρό, μας δείχνει ότι δεν δουλεύει επαγγελματικά σαν μια ομάδα Α κατηγορίας που θέλει να ανεβαίνει επίπεδο αλλά με ερασιτεχνισμούς ομάδας του αγροτικού!!

Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο της ομάδας που νιώθει την ίδια απογοήτευση και δυσαρέσκεια μαζί μας να σταθεί στο πλευρό μας, σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια που κάνουμε σαν ΘΥΡΑ 5 με την αποχή και να στείλουμε το μήνυμα προς τους επενδυτές ότι η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ δεν είναι ξέμπαρκο αμπέλι..

Εννοείτε πως δεν θέλουμε το κακό της ομάδας μας και θέλουμε να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι, εννοείται ότι θέλουμε μια ομάδα υγιείς και να την σέβονται σε όλη την Κύπρο. Όταν όμως βλέπουμε αυτές τις καταστάσεις, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να δείξουμε την αντίδραση μας!!

*Σαν ΘΥΡΑ 5 θα μαζευτούμε στον σύνδεσμο μας από τις 6:00 όπου και θα δούμε τον αγώνα της ομάδας μας και καλούμε τον κόσμο που δεν θα πάει στο γήπεδο να έρθει στο ΣΥΦΙ..

Εννοείτε ότι δεν αναγκάζουμε κανέναν να απέχει από το γήπεδο.. Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του και πράττει όπως νιώθει!!

Να επισημάνουμε ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος του σημερινού αγώνα, σαν ΘΥΡΑ 5 θα τηρήσουμε ΑΠΟΧΗ και από τον αγώνα με την αεκ στην Λάρνακα (αν και σαν ΘΥΡΑ 5, ήταν το παιχνίδι που περιμέναμε όλη την χρονιά, δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω) αλλά και όσο χρειαστεί μέχρι να μας πείσουν ότι κάτι έχει αλλάξει..

Υ.Γ: Επειδή πολλοί θα μας κρίνουν για την απόφαση μας αυτή, να τους ενημερώσουμε ότι ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ δεν υπάρχει μόνο για να επικροτεί την διοίκηση στα καλά (που δεν ήταν λίγες οι φορές), αλλά και για να ασκεί κριτική και πίεση εκεί όπου χρειάζεται!!

Υ.Γ.2: Ραντεβού στις 6:00 στον σύνδεσμο μας..

ΣΥ.ΦΙ. ΠΑΦΟΣ – ΘΥΡΑ 5

15 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ since 2004

ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ