Ο Αντώνης και ο Ευγένιος στην Εθνική

Από: Μαρίνα Σταύρου

Στην τελευταία μας δημοσίευση που αφορούσε την κλήση των νεαρών διεθνών μας στις ομάδες πετόσφαιρας Κ17 και Κ20 δεν αναφερθήκαμε σε δυο αθλητές του Παφιακού.

Ο λόγος δεν ήταν γιατί εσκεμμένα θέλαμε να τους αδικήσουμε όμως δεν υπήρχαν στις ανακοίνωση της ΚΟΠΕ οπότε για μας ήταν προφανές ότι για κάποιους λόγους δεν περιλήφθηκαν.

Τελικά σε επικοινωνία μας με τον Έφορο Εθνικών Ομάδων της ΚΟΠΕ, Χρίστο Μαλέκκο, διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για λάθος και οι δυο αθλητές μας περιλαμβάνονται κανονικά και στις κλήσεις και στις προετοιμασίες για τους επικείμενους αγώνες των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.

Και ο Αντώνης Μαυρομμάτης ως πασαδόρος και ο Ευγένιος Σκορδής αποτελούν πολύτιμα κεφάλαια για το μέλλον της Πετόσφαιρας στην Κύπρο.

Δεν υστερούν βέβαια και άλλα νεαρά ταλέντα του Παφιακού που καλούνται στις Εθνικές μας ομάδες όπως ο Οδυσσέας Σαββίδης, ο Κωνσταντίνος Σκορδής, ο Αντρέας Θεοδώρου, ο Νικόλας Μιχαήλ και άλλοι.

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από την προχθεσινή εμφάνιση των δυο νεαρών με το κύπελλο του νικητή στον τελικό κυπέλλου πετόσφαιρας Λυκείων όπου το σχολείο τους επικράτησε με 3-0 σετ του αντίστοιχου της Έμπας.