Τα βλέμματα στραμμένα στη Νέα Σαλαμίνα- Timelapse Βίντεο από την προπονηση

Από: Μαρίνα Σταύρου

Τα βλέμματα όλων στην Πάφο FC είναι στραμμένα προς την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες θα διεξαχθεί αύριο Παρασκεύη στις 7:00μμ στο Στέλιος Κυριακίδης και σίγουρα η έκβασή του σημαίνει πολλά για την ομάδα μας η οποία στα τελευταία της παιχνίδια αγνοεί τη χαρά της νίκης.

Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι που βρίσκονται στους 14 βαθμούς και την έβδομη θέση, πέντα βαθμούς πάνω από την ομάδα μας έρχονται στην Πάφο για να πάρουν εκδίκηση για την ήττα στην πρεμιέρα αλλά και για να μπορούσουν να διεκδικήσουν είσοδό τους στην εξάδα.

Για χάρη της Ιστορίας να θυμήσουμε πως οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν δυο φορές ακόμη εντός του 2019, μια για το περυσινό πρωτάθλημα στις 12 Ιανουαρίου το οποίο κέρδισε με 1-3 η Νέα Σαλαμίνα στο τότε Παφιακό νυν Στέλιος Κυριακίδης και μια τέλος Αυγούστου (1η αγωνιστική 2019-2020) όπου κέρδισε η Πάφος με 1-2 στο Αμμόχωστος με σκόρερς τους Κέβιν Μπεριγκό στο 44 και Άνταμ Νέμετς στην τελευταία φάση του 90λέπτου που έδωσε και τη νίκη στην ομάδα μας. Στο 1-3 σκόρερ ήταν ο Αγκούλο ο οποίος είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2 στο 87΄.

Η Πάφος FC μέσω της επίσημης σελίδας της στα ocial Media έδωσε στη δημοσιότηταα ένα βίντεο TIMELAPSE στη δημοσιότητα από την προετοιμασία ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι παίκτες της Πάφου θα χρειαστεί να τρέχουν σε …ρυθμούς Timelapse και στον αγώνα για να κερδίσουν τους Σαλαμιναίους.