Εφτά γκολ στο “Στέλιος Κυριακίδης” στον αποκλεισμό του Ακρίτα από το Κύπελλο

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ήττα με το βαρύ 0-7 γνώρισε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ακρίτας Χλώρακας από την Δόξα Κατωκοπιάς στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” για την Α’ Φάση του Κυπέλλου Coca-Cola. Η ομάδα του Μάριου Χαραλάμπους αποχαιρέτησε σήμερα τον θεσμό, καθώς το ματς ήταν νοκ-άουτ.

Η ομάδα του Έντουαρντ Ερανοσιάν “καθάρισε” την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο μέρος, καθώς βρέθηκε να προηγείται μέχρι το 35ο λεπτό με 3-0. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν ο Παπαφώτης στο 7′ με πέναλτι και ο Καρλίτος στο 33′ με κεφαλιά και στο 35′ με σουτ εντός περιοχής

Από την άλλη ο Ακρίτας Χλώρακας είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 20ο λεπτό, ωστόσο το σουτ του Αχιλλέα Μιχαήλ κατέληξε στο δοκάρι και βγήκε έξω!

Στην επανάληψη και ενώ όλα πια είχαν κριθεί η Δόξα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και πάλι από το σημείο του πέναλτι. Αυτή την φορά σκόρερ χρίστηκε ο Ίταλο στο 54′.

Στο 79ο λεπτό  του αγώνα η ομάδα της Κατωκοπιάς κέρδισε και τρίτο πέναλτι (!) στον αγώνα. Ο 16χρονος Μιχαήλ από την άσπρη βούλα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5.

Και ενώ όλοι πίστεψαν ότι ο χορός των τερμάτων θα σταματούσε, εντούτοις οι παίκτες της Δόξας πέτυχαν άλλα δύο γκολ, ανεβάζοντας το σκορ στο 7-0! Αρχικά, ο Μουκτάρης σημείωσε με κοντινή προβολή το 0-6 στο 85ο λεπτό και το τελικό 0-7 διαμόρφωσε ο Ίταλο με πλασέ στο 87′.

Για τον Ακρίτα αγωνίστηκαν:

Κίζεφ, Σερφά, Ντιαρρά, Ρολάνδος Μιχαήλ (Αχιλλέας Μιχαήλ), Γ. Βασιλείου, Βάσου, Κέβιν Τανό, Τζόνσον (Τότης Λουκαΐδης), Ταουίλ (Παχταλιάς), Μ. Χριστοδούλου, Αράμπα.