Σίφουνες οι Παφίτες κολυμβητές

Από: Antri Pilea

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πάφου έχει πάρει φόρα και οι Παφίτες κολυμβητές δεν αφήνουν διακρίσεις σε τοπικές και Διεθνείς Διοργανώσεις που να μην έχουν συμμετοχή και αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται από όλους τους προπονητές, τους αθλητές αλλά και του γονείς που στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες.

Οι αθλητές του κ. Δημήτρη Καρύδη σάρωσαν, αφού μάζεψαν τα περισσότερα Χρυσά μετάλλια της ημερίδας Χριστουγέννων που έγινε το Σαββατοκυρίακο 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2019 στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λάρνακας.

Τα δελφίνια του Ναυτικού Ομίλου Πάφου μάζεψαν 9 Χρυσά μετάλλια αφήνοντας πίσω τους την Λεμεσό, Αμμόχωστο και Κερύνεια με 6 Χρυσά.

Οι διακρίσεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθότι ο κολυμβητής Αντώνιο Νικολάου πέτυχε νέα Παγκύπρια Επίδοση Παίδων στα 100μ Ύπτιο Ανδρών Περαιτέρω. Επίσης οι κολυμβητές Χρήστος Μανώλη και Μαρία Ερόκινα πέτυχαν όρια για την Διεθνής Συνάντηση EUROMEET που θα γίνει στο Λουξεμβούργο στις 24-26 Γεννάρη 2020.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Χρήστος Μανώλη, 3 Χρυσά μετάλλια Αντώνης Πατσαλίδης, 2 Χρυσά μετάλλια Μαρία Ερόκινα, 2 Χρυσά μετάλλια, 1 Αργυρό μετάλλιο Αντώνιο Νικολάου, 1 Χρυσό, 1 Αργυρό, 1 Χάλκινο Μετάλλιο Γιώργος Χρήστου, 1 Αργυρό και 1 Χάλκινο μετάλλιο Αγάθη Μανώλη, 1 Χρυσό μετάλλιο Ειρήνη Χρήστου, 1 Χάλκινο μετάλλιο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στην διοργάνωση.