Πρώτη φετινή ήττα για τον Ακρίτα Χλώρακας

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στην Αραδίππου και κόντρα στον Ερμή έσπασε το φετινό αήττητο του Ακρίτα Χλώρακας. Οι “πράσινοι” ηττήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου με σκορ 4-0 για την 1η αγωνιστική του β’ γύρου.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Μάριου Χαραλάμπους, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Ερμής πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Ηλίας Γεωργίου με ωραία ενέργεια έκανε το 1-0 για τους “φτεροπόδαρους”.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του 20λεπτου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων. Αυτή την φορά ο Θεοδόσης Κύπρου με ωραίο σουτ σημείωσε το 2-0.

Σαν να μην έφθανε αυτό για τον Ακρίτα δέχθηκε και τρίτο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 28ο λεπτό ο Ανδρέας Παπαθανασίου σημείωσε το 3-0 “καθαρίζοντας” συνάμα την υπόθεση νίκη για τον Ερμή.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν απ’ εκεί που έμειναν στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν πολύ νωρίς να πετύχουν το 4-0 και πάλι με τον Ανδρέα Παπαθανασίου να χρίζεται σκόρερ.

Από την μεριά του ο Ακρίτας πραγματοποίησε την χειρότερη του φετινή εμφάνιση κόντρα σε ένα ποιοτικότερο αντίπαλο και δίκαια γνώρισε την ήττα που τον αφήνει στους 11 βαθμούς.