Vamos Παφιακάρα, Vamos campeones

Από: Μαρίνα Σταύρου

Χρειάστηκε να περάσει μισή ώρα για να πάρει στροφές ο Green Air Παφιακός απέναντι στην Ανόρθωση για το ντέρμπι κορυφής όμως όταν αυτό συνέβη έμοιαζε με πυραυλοκίνητη αρμάδα.

Η ομάδα μας δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιασουν κερδίζοντας με 20-25 το πρώτο σετ της αναμέτρησης.

“Το χαστούκι” αφύπνησε τον Παφιακό ο οποίος αντέδρασε άμεσα και με ένα ρεσιτάλ επιθετικού βόλεϊ από το νέο απόκτημα της ομάδας, τον Κουβανό Αλμπο που τελείωσε τρεις συνεχόμενες επιθέσεις στο τέλος του 2ου σετ κερδισαν με 26-24 την Ανόρθωση που προέβαλε αντίσταση.

Το τρίτο σετ το γήπεδο έμοιαζε κατηφορικό και η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου έμοιαζε ασταμάτητη αφού με 25-15 σε 22 λεπτά και με ένα ψυχωμένο σύνολο που έδειξε ότι πλέον η κορυφή του ταιριάζει γάντι δεν έδωσε περιθώριο αμφισβήτησης.

Με ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα και με διαφορά επτά πόντων, 10-3 μπήκε ο Green Air Παφιακός στο 4ο και τελευταίο σετ. Οι πετοσφαιριστες της ομάδας μας δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους επίδοξους διώκτες τους στη βαθμολογία “παρασύροντας” τους με 25-19 και κάνοντας το 3-1 που τους έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και το ροζ φύλλο αγώνα.

Πλέον ο Παφιακός αύξησε τη διαφορά από την Ανόρθωση στους τρεις βαθμούς ενω δεύτερη παραμένει η Σαλαμίνα με ένα βαθμό διαφορά η οποία κέρδισε με 3-0 την ουραγό ΑΕΚ Καραβα.