Ο Dariel Miranda Albo ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο AthlitikaPress

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο “συστήθηκε” στο κοινό του Green Air Παφιακού το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Κουβανός διεθνής διαγώνιος Dariel Miranda Albo.

Ο Άλμπο ήταν “άπιαστος” στο ντέρμπι κορυφής με την Ανόρθωση στο κλειστό Αφροδίτη και συνέβαλε τα μέγιστα στην ανατροπή του 0-1 σε σε 3-1 και της διατήρησης της ομάδας στην πρώτη θέση.

Το AthlitikaPress όπως σας έχει συνηθίσει και με όλους τους άλλους μεγάλους αθλητές που ήρθαν στην πόλη μας για να συνεχίσουν την καριέρα τους εξασφάλισε την πρώτη συνέντευξη του Κουβανού διεθνή πετοσφαιριστή μιλώντας μάλιστα στη γλώσσα του, τα Ισπανικά*.

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις από την Κύπρο, τον Παφιακό και το Κυπριακό Πρωτάθλημα;

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την νέα μου ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα βάλω τα δυνατά μου η ομάδα μου να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Η πρώτη σου παρουσία στο πρωτάθλημα συνοδεύτηκε με σπουδαία και σημαντική νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα αλλά και μια καλή προσωπική εμφάνιση. Πως βλέπεις τα πράγματα; 

Πρέπει να δουλέψω πάρα πολύ σκληρά, είναι ακόμη πολύ νωρίς. Ως ομάδα φαίνεται να δένουμε πάρα πολύ καλά και αυτό είναι σημαντικό για τη συνέχεια την οποία πρέπει να δούμε με σοβαρότητα και σκληρή δουλειά αν θέλουμε επιτυχίες.

Πως σου φάνηκε ο κόσμος του Green Air Παφιακού;

Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου εδώ με αγκάλιασαν πολύ ζεστά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στην Πάφο και τον Green Air Παφιακό. Ειλικρινά δεν θα μπορούσαν να τύχω καλύτερης υποδοχής.

Πως βλέπεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος; 

Προς το παρόν θα συνεχίζουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο στόχος μας είναι βεβαίως να παραμείνουμε στην πρώτη θέση μέχρι το τέλος και απ’ εκεί και πέρα στη συνέχεια βλέπουμε.

*Ευχαριστίες για τη συνέντευξη στα Ισπανικά στη Σταυρούλα Μιλτιάδου