ΔΙΑΣ: “Κορίτσια σαν κομάντο” με δυο ανατροπές πάνω στην ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ομολογουμένως το σωματείο ΔΙΑΣ που ήρθε στην αθλητική ζωή της Πάφου τους τελευταίους μήνες βάλθηκε να μας τρελάνει για τα καλά.

Εκεί στην Έμπα εκτός από τις επιτυχίες και τις νίκες στα πρωταθλήματα Παγκορασίδων και Κορασίδων που έρχονται η μία μετά την άλλη, τις υψηλές θέσεις στη βαθμολογία των πρωταθλημάτων U14 και U16 “έβαλαν γυαλιά” σε πολλούς τομείς σε αρκετά σωματεία όχι μόνο στην Πάφο αλλά παγκύπρια.

Το σύνθημα του ΔΙΑ το οποίο φωνάζουν μετά από κάθε αγώνα οι παίκτριες του Μάριου Καρεσίου και του Ντράγκαν Μιλόσεβιτς λέει το εξής:

  • “Εκεί ψηλά στον Όλυμπο,
  • αυτός κάνει κουμάντο
  • με αστραπές και κεραυνούς
  • κορίτσια σαν κομάντο”

Σήμερα πραγματικά τα κορίτσια του ΔΙΑ απέδειξαν στο γήπεδο ότι πρόκειται για ομάδα κομάντο αφού τόσο στις Κορασίδες όσο και στις Παγκορασίδες, αν και βρέθηκαν πίσω στο παιχνίδι με 0-1 σετ γύρισαν τα σε βάρος τους δεδομένα και πήραν δύο πολύτιμες νίκες με ανατροπές πάνω στην ΑΕΛ, μια ομάδα που το βαρύ σαν Ιστορία όνομα της δίνει πρόσθετη αξία στην επιτυχία της ομάδας του ΔΙΑ.

Εκτός από την ιστορική νίκη, αφού με κάθε νίκη οι “κόκκινες” γράφουν Ιστορία εντύπωση προκαλεί και η κερκίδα του ΔΙΑ όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Κερκίδα με πάθος και παλμό, οργανωτή στο τύμπανο που έρχεται σε κάθε ματς από τη Λεμεσό, FAN CLUB, μοναδικές στολές, φούτερ, “μπόλικους και διαλεκτούς χορηγούς και μάλιστα από το πάνω ράφι” λες και η ομάδα αγωνίζεται σε πρωταθλήματα υψηλότερων κατηγοριών.

Πανό, συνθήματα, βίντεο προώθησης, δελτία Τύπου, ενεργούς λογαριασμούς σε Facebook και Instagram, ανακοινώσεις πριν και μετά τα παιχνίδια, κοινωνική προσφορά (εκδήλωση καθαριότητας, συμμετοχή σε εκδήλωση για ΑμεΑ, κίνηση στήριξης του Movember Cyprus) αλλά και το DIAS TV συνθέτουν μια ζηλευτή εικόνα στην ομάδα της Έμπας που σίγουρα ήρθε για να μείνει και διαρκώς να μας εντυπωσιάζει!

Όπως και γράφουν και στα συνθήματά τους στον ΔΙΑ, Vamos DIAS, #monoDIAS!

https://www.facebook.com/diasembas/videos/566418017493865/