Λύγισε” στο τάιμ μπρέικ ο ψυχωμένος Παφιακός (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Παρότι ο Green Air Παφιακός έδειξε αντίδραση δύο φορές στο ντέρμπι κορυφής της ΟΠΑΠ Βόλεϊ Ανδρών κόντρα στην Ομόνοια, εντούτοις γνώρισε τελικά την ήττα στο “Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία” με 3-2 σετ στην διαδικασία του τάιμ μπρέικ. Παρά την ήττα το σύνολο του Αντώνη Κωνσταντίνου πήρε τον βαθμό που τον αφήνει στην κορυφή συγκάτοικο με τους “πράσινους” της Λευκωσίας.


Στο πρώτο σετ η ομάδα της Πάφου μπήκε καλύτερα στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί με 18-12, ωστόσο κάποιες αποφάσεις του διαιτητή και το ανέβασμα της Ομόνοιας ήταν οι αιτίες να χαθεί το σετ. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με 27-25.

Στο δεύτερο σετ ο Green Air Παφιακός ήταν εκπληκτικός. Με εξαιρετικό βόλεΐ δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Ομόνοια, κάνοντας το 1-1 με σκορ 13-25.



Στο τρίτο σετ οι γηπεδούχοι αντέδρασαν παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα στο σκορ, το οποίο κράτησαν μέχρι το τέλος. Με σκορ 25-18 πήραν εκ νέου προβάδισμα στα σετ με 2-1.

Δείχνοντας μέταλλο μεγάλης ομάδας ο Παφιακός βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στο τέταρτο σετ και ισοφάρισε σε 2-2 σετ. Συγκεκριμένα επικράτησε με 22-25 και έστειλε το παιχνίδι στην ψυχοφθόρο διαδικασία του τάιμ μπρέικ.

Εκεί δυστυχώς για την ομάδα της Πάφου οι πετοσφαιριστές της Ομόνοιας ήταν πιο ψύχραιμοι καταφέρνοντας να πάρουν το σετ με 15-10 και τη νική με 3-2 σετ.