ΒΟΜΒΑ στο Αγροτικό: Παρελθόν ο Κύπρος Παπαδημήτρης από την Χρυσομηλιά

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κύπρος Παπαδημήτρης ανακοίνωσε την παραίτηση του από την θέση του προπονητή της Χρυσομηλιάς Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας.

Ο νεαρός τεχνικός συνέδεσε το όνομα του τα τελευταία χρόνια με τις πρόσφατες επιτυχίες της Χρυσομηλιάς στις διοργανώσεις της ΠΟΑΣΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η εξέλιξη αυτή πολύ πιθανόν να φέρει αλυσιδωτές εξελίξεις στο προσφυγικό σωματείο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Κύπρου Παπαδημήτρη:

Είναι κάποιες στιγμές που στη ζωή σου οφείλεις να γίνεσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει. Και για μένα, μια τέτοια στιγμή έφτασε σήμερα, σχεδόν δυο χρόνια από την μέρα που ξεκίνησε η συνεργασία μου με την Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας. Ήταν μια σχέση η οποία ποτέ δεν υπήρξε μόνο επαγγελματική. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που τα συναισθήματα τα οποία βίωσα ήταν τόσο έντονα… Παραιτούμαι από την θέση του προπονητή και το σίγουρο είναι ότι εργάστηκα με πίστη αφοσίωση και πεποίθηση γιατί ότι έκανα το έκανα για το καλό της ομάδας… Να ευχαριστήσω προσωπικά τους ποδοσφαιριστές το διοικητικό συμβούλιο τους συνεργάτες μου ΑΓΗ ΚΑΡΣΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΙΔΗ και κάθε αγνό φίλαθλο της ομάδας….Ευχαριστώ κύριοι και κάθε επιτυχία….