Αρνείται να χάσει ο Ακρίτας! Έμεινε «όρθιος» και στο Ζακάκι!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Συνεχίζει την αήττητη πορεία του στην Β’ Κατηγορία ο Ακρίτας Χλώρακας, ο οποίος εξήλθε ισόπαλος 1-1 κόντρα στην ΑΕΖ στο Ζακάκι.

Η ομάδα του Μάριου Χαραλάμπους δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα,  καθώς δέχθηκε αρκετή πίεση από τον γηπεδούχο ομάδα. Μάλιστα, στο 24ο λεπτό η ΑΕΖ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την κοντινή προβολή του Σταμάτη Πάντου στο 24ο λεπτό.

Στην συνέχεια ο Ακρίτας ισορρόπησε τον αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε στο α’ μέρος να αντιδράσει με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μπουν στα αποδυτήρια με το 1-0.

Το β’ μέρος ξεκίνησε «ονειρικά» για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο σκορ. Συγκεκριμένα, o Παντελής Κυριάκου έστειλε την μπάλα άθελα του στην εστία της ομάδας του.

Αμέσως μετά την ισοφάριση ο Ακρίτας με την ψυχολογία στα ύψη πλέον πίεσε για να πάρει προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο ο Αράμπα δεν φάνηκε ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια.

Στο 76ο λεπτό και μετά από μία αψιμαχία εκτός φάσης, η ομάδα της Χλώρακας έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα ο Ντιαρρά αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Στα λεπτά που απέμειναν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να συμβιβαστούν με τον πόντο της ισοπαλίας. Με τον σημερινό βαθμό ο Ακρίτας φθάνει τους 10 στο πρωτάθλημα και παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.