(ΕΚΤΑΚΤΟ): Τέλος ο Κόπιτς από την Πάφο FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το “διαζύγιο” με τον Ζέλικο Κόπιτς ανακοίνωσε η Πάφος FC. Παράλληλα παρελθόν αποτελούν και οι βοηθοί του Κροάτη Σάντρο Πέρκοβιτς και Ζλάτκο Μπάσιτς.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της Πάφος FC:

PRESS RELEASE – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον έως πρότινος προπονητή της ομάδας μας κ. Zeljko Kopic και τους συνεργάτες του κ. Sandro Perkovic και Zlatko Basic .

Ο κ. Kopic και οι συνεργάτες του διετέλεσαν σπουδαίο έργο στην ομάδα μας από τον Οκτώβριο του 2018 όταν και προσλήφθηκαν στην ΠΑΦΟΣ FC. Θα θέλαμε να τονίσουμε πως η απόφαση αυτή δεν αναιρεί την σπουδαία συνεισφορά του κ. Kopic προς την ομάδα μας κατά τη διάρκεια της παραμονής του. Με τον κ. Kopic βιώσαμε σπουδαίες στιγμές όπως οι σπουδαίες εκτός έδρας νίκες στο ΓΣΠ απέναντι σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, οι οποίες ανέβασαν τις προσδοκίες μας σε άλλο επίπεδο.

Παρόλα αυτά η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε πως είναι αναγκαία η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας σε αυτό το σημείο. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της νέας αγωνιστικής περιόδου η ΠΑΦΟΣ δεν έχει φτάσει το απαιτούμενο επίπεδο ανταγωνιστικότητας που αναμενόταν. Πρέπει να προχωρήσουμε προς τα εμπρός και έχουμε την αίσθηση πως η ομάδα μας χρειάζεται νέες προκλήσεις και νέα ηγεσία για να κάνει το επόμενο βήμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αντιλαμβάνεται την πολυπλοκότητα της κατάστασης και δουλεύει σκληρά στην εξεύρεση ενός υποψηφίου που θα φέρει την ομάδα στο επίπεδο που όλοι επιθυμούμε. Η απόφαση θα ληφθεί προσεκτικά αναλογιζόμενοι τις συνθήκες. Ως εκίνο το σημείο ως υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο κ.Jeremy Steele σε συνεργασία με τους Vitali Astafiev, Jesus Pinedo και Νίκο Κωνσταντινίδη.

Ευχαριστούμε τον κ.Kopic για την προσφορά του και του ευχόμαστε τα καλύτερα τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.