Πέγεια 2014: Έσπασε το αήττητο της στα Λύμπια

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ δέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα Λύμπια η Πέγεια.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Γιάννη Χριστοδούλου πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή της εμφάνιση και αναπόφευκτα ηττήθηκε με σκορ 3-1 από την Ολυμπιάδα Λυμπιών.

Οι ποδοσφαιριστές της Πέγεια μπήκαν νωθρά στον αγώνα δίνοντας το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πάρουν προβάδισμα στο α’ μέρος. Το 1-0 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νικόλα Χριστοφίδη. Η χαρά όμως των παικτών της Πέγειας δεν κράτησε για πολύ, καθώς η Ολυμπιάδα πήρε εκ νέου το προβάδισμα σε 2-1 και ευτύχησε από το σημείο του πέναλτι να διευρύνει το σκορ σε 3-1.

Λίγο πριν την ολοκλήρωσε του 90λεπτου ο Μάικ Ιωάννου με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Μάλιστα, η Πέγεια θα μπορούσε να φύγει με βαθμολογικό κέρδος από τα Λύμπια αν ο Ζαχαρίας Νικολάου εκμεταλλευόταν την μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.