Ξεκίνησε να γράφει Ιστορία ο ΔΙΑΣ Έμπας- Δυο νίκες εκτός έδρας τα πρώτα αποτελέσματα

Από: Μαρίνα Σταύρου

Mε τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε να γράφει την Ιστορία του ο ΔΙΑΣ Έμπας ο οποίος στα πρώτα του παρθενικά παιχνίδια στις κατηγορίες Κ14 και Κ16 πετόσφαιρας γυναικών σημείωσε ισάριθμες νίκες απέναντι στις ομάδες της Ένωσης Νέων Αγίου Αθανασίου.

Τα δυο παιχνίδια των ομάδων του Μάριου Καρεσίου διεξήχθησαν στη κλειστή αίθουσα του Γυμνασίου Αγίου Αθανασίου και έληξαν με 0-2 σετ.

Στο πρώτο παιχνίδι της κατηγορίας Κ14 οι “κόκκινες” της Έμπας κέρδισαν με 15-25 και 16-25 παίρνοντας το πρώτο ροζ φύλλο αγώνος στην τρίμηνη ιστορία του σωματείου. Το ίδιο περίπου σκηνικό επαναλήφθηκε και στο δεύτερο παιχνίδι για την κατηγορία Κορασίδων με τα σετ του 0-2 να λήγουν με 15-25 και 11-25.

Οι συντελεστές του σωματείου σχολιάζοντας τα δυο πρώτα παιχνίδια της ομάδας τους εξέφρασαν την ικανοποίηση που ο ΔΙΑΣ μπήκε στα γήπεδα και ξεκίνησε να γράφει Ιστορία.

Είμαστε ικανοποιημένοι που βλέπουμε τους κόπους των παιδιών μας να αποδίδουν καρπούς δήλωσαν ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Αριστοδήμου και o προπονητής Μάριος Καρεσίου. Στο ίδιο μήκος κύμματος και η δηλώσεις της Εκπροσώπου τύπου της ομάδας Φυτούλας Γεωργίου που συνεχάρη τόσο τις αθλήτριες όσο και τον προπονητή της ομάδας για τα επιτυχή αποτελέσματα.

Από την πλευρά των αθλητριών οι δυο αρχηγοί, Μαρία Γεωργίου Κ14 και Άντρεα Νεκταρία Καρεσίου, Κ16 δήλωσαν ευχαριστημένες για το αποτέλεσμα και υποσχέθηκαν ότι θα δουλέψουν σκληρά για να έρθουν και άλλες νίκες για τον ΔΙΑ Έμπας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη αυτή αποστολή του ΔΙΑ στην ιστορία του συνοδεύτηκε από 50 φίλους της ομάδας, εντυπωσιακός αριθμός για αναπτυξιακά πρωταθλήματα πετόσφαιρας.

Η ΔΙΑΣ αγωνίζεται την επόμενη Κυριακή 3 Νοεμβρίου, σε εμβόλιμη αγωνιστική, με τις ομάδες Κ14 και Κ16 της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως στην Έμπα.