Εντυπωσιακές οι πρώτες εμφανίσεις του ΔΙΑ Έμπας με KORANTINA HOMES κύριο χορηγό

Από: Μαρίνα Σταύρου

Πραγματικά εντυπωσιακές είναι οι πρώτες επίσημες εμφανίσεις του νεοσύστατου σωματείου πετόσφαιρας, ΔΙΑΣ Έμπας.

Το σωματείο το οποίο παρουσίασε σήμερα μέσω των Social Media του τις εμφανίσεις του θα έχει ως κύριο χορηγό την φίλαθλο εταιρεία KORANTINA HOMES η οποία στηρίζει διαχρονικά τον αθλητισμό.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της πρώτης και ιστορικής εμφάνισης του ΔΙΑ είναι η μορφή του θεού στο μπροστινό κάτω μέρος της φανέλας, η οποία είναι ίδια με το έβλημα του σωματείου. Στην εμφάνιση διακρίνεται ακόμη ο κεραυνός ο οποίος κρατάει ο ΔΙΑΣ στο έμβλημα του Αθλητικού Πολιτιστικού Σωματείου.

Στο άνω μέρος της πίσω πλευράς της φανέλας υπάρχει η σημαία της Κύπρου με το διακριτικό DIAS VOLLEYBALL στα πρότυπα όλων των μεγάλων ομάδων του εξωτερικού. Στη στολή αναγράφεται το όνομα των αθλητριών με Λατινικούς χαρακτήρες ενώ στο κάτω μέρος των αριθμών παρατηρούμε διακριτικά και πάλι το λογότυπο του σωματείου. Στη βάση της εμφάνισης υπάρχουν οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις του σωματείου στα δημοφιλή Μέσα Κοινωνικής Facebook και Instagram (www.facebook.com/diasembas , www.instagram.com/diasembas ).

Οι στολές του ΔΙΑ φέρουν τα βασικά χρώματα του σωματείου που είναι το άσπρο, το κόκκινο και το μαύρο ενώ στο μπροστικό μέρος φέρουν την προσωπική υπογραφή της σχεδιάστριάς τους που είναι η βραβευμένη Παφίτισσα καρτουνίστρια Παναγιώτα Μιχαήλ.

Στη στολή εκτός από τον Πλατινένιο χορηγό εμφανίζονται και οι “Χρυσοί υποστηρικτές” του σωματείου τόσο μπροστά όσο και πίσω στην φανέλα και το παντελονάκι.