Ακρίτας Χλώρακας: Έ(Χ)ασε τεράστια ευκαιρία να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες ο Ακρίτας, καθώς εξήλθε ισόπαλος 2-2 το απόγευμα του Σαββάτου στο Κοινοτικό Στάδιο Χλώρακος κόντρα στον Ονήσιλο Σωτήρας.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό ο Ονήσιλος κέρδισε πέναλτι, καθώς ο διαιτητής του αγώνα Δημήτρης Σολωμού είδε χέρι στην προσπάθεια αμυντικού του Ακρίτα μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο Λουιζίνιο Ντα Σίλβα από την άσπρη βούλα σημάδεψε σωστά, ανοίγοντας το σκορ στην Χλώρακα.

Στην συνέχεια επικράτησε στον αγώνα η δύναμη και το πάθος των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες.

Στο 31ο λεπτό ο Ακρίτας κατάφερε να ισοφαρίσει στο σκορ. Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Χριστοδούλου με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα αφού προηγουμένως ο Τότης Λουκαΐδης πραγματοποίησε εντυπωσιακή ενέργεια. Το 1-1 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έγινε πιο γρήγορος και οι ευκαιρίες για γκολ αυξήθηκαν. Ο Ακρίτας κατάφερε για πρώτη φορά στον αγώνα να πάρει προβάδισμα στο σκορ από το σημείο του πέναλτι στο 65ο λεπτό. Μάλιστα ο Νικολάου ο οποίος ανέτρεψε τον επιθετικό του Ακρίτα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Ο Μιχάλης Χριστοδούλου ευστόχησε από την εσχάτη των ποινών σημειώνοντας το 2-1 και παράλληλα το 4ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα.

Δυστυχώς όμως για την ομάδα του Μάριου Χαραλάμπους, ο Ονήσιλος κατάφερε να φέρει εκ νέου το ματς στα ίσα στο 81ο λεπτό της συνάντηση. Αυτή την φορά ο Νίκος Πιτσιλλίδης εκτέλεσε τον Κίζεφ με σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Ο Ακρίτας είχε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 3-2 στα τελευταία στάδια του αγώνα, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με την σημερινή ισοπαλία οι δύο ομάδες έκαναν τους βαθμούς τους 5 στο πρωτάθλημα του Β’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Η ενδεκάδα του Ακρίτα:
Κίζεφ, Σερφά, Ιωάννου, Βασιλείου, Μιχαήλ, Μακρής, Βάσου, Τζόνσον, Λουκαΐδης, Χριστοδούλου, Αράμπα.