Νικήτρια η Πέγεια στο ΠΑΦΙΤΙΚΟ ντέρμπι με την Γεροσκήπου FC (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στο πρώτο φετινό ΠΑΦΙΤΙΚΟ ντέρμπι στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ, η Πέγεια 2014 εκμεταλλεύτηκε την έδρα της κερδίζοντας την Γεροσκήπου FC με σκορ 2-0.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα η Πέγεια ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η Γεροσκήπου ήταν πιο απειλητική προς την εστία του Μιχάλη Μιχαήλ.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 21ο λεπτό με αυτογκόλ ο Κυριάκος Μιχαηλίδης. Ο δυναμικός αμυντικός της Γεροσκήπους στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα έστειλε την μπάλα άθελα του στα δίκτυα της ομάδας του. Το 1-0 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Πέγεια αρκετά νωρίς κατάφερε να πάρει “αέρα” δύο τερμάτων. Αυτή την φορά ο Χρυσόστομος Δημοσθένους έφυγε στην πλάτη των φιλοξενούμενων, νικώντας τον Χαράλαμπο Παλά με πλασέ στο 68ο λεπτό.

Λίγο αργότερα η Πέγεια είχε την ευκαιρία να σημειώσει και τρίτο γκολ, όμως ο Χαράλαμπος Παλάς απόκρουσε πέναλτι, κρατώντας το 2-0, το οποίο ήταν και τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειώσουμε ότι η Γεροσκήπου FC ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω απευθείας αποβολής του Χαράλαμπου Αχιλλέως.

Με τη σημερινή νίκη η Πέγεια έκανε τους βαθμούς της 7 και ανέβηκε σημαντικά στην βαθμολογία. Από την άλλη η Γεροσκήπου FC παραμένει στα χαμηλά στρώματα χωρίς ακόμα βαθμό.