Volley Super cup: Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο Παφιακος (λεπτομέρειες αγώνα και εικόνες)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Παφιακος απέναντι στην περυσινή νταμπλουχο Ομόνοια Λευκωσίας χάνοντας απόψε με 3-1 σετ στο Θεμιστοκλειο στη Λεμεσό.

Η εξέλιξη του αγώνα σετ προς σετ

Στο πρώτο σετ η Ομόνοια μπήκε από την αρχή μπροστά δίχως όμως να μπορέσει να ανοίξει την ψαλίδα απέναντι στο αξιόμαχο Παφιακό ο οποίος κατάφερε να “πιάσει” την περυσινή πρωταθλήτρια στο 20-20. Εκεί ο κόουτς των πράσινων πήρε ταιμ άουτ και κατάφερε να ανακόψει τη φορά των παικτών του Παφιακού οι οποίοι αν και προσπάθησαν έχασαν τελικά με 25-22.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα κύλησαν πάνω κάτω με τον ίδιο τρόπο μέχρι το σημείο που ο Παφιακος πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο 20ο λεπτό με 15-16. Με δυνατό σέρβις και αξεπέραστο μπλοκ η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου πήρε προβάδισμα 3 πόντων με 16-19 δείχνοντας ότι φέτος θα είναι ιδιαίτερα δυνατό σύνολο και υπολογισμός αντίπαλος για τους πράσινους. Το 2ο σετ κυλησα στα ίδια επίπεδα μέχρι το τέλος και ο Παφιακος το κέρδισε με 20-25.

Ο προπονητής του Παφιακού Αντώνης Κωνσταντίνου

Στο 3ο σετ η ομάδα του Σάββα Σάββα μπήκε πολύ δυνατά καταφέρνοντας να προηγηθεί με 6-0 ο Παφιακος όμως μειωσε σε 6-5 και 7-6. Κάποια λάθη αλλα και μια κίτρινη στον προπονητή και μια κόκκινη στον Καετάνο δεν άφησαν τους “φιλοξενούμενους” να πιάσουν ρυθμό χάνοντας με 25-16.

Στο 4ο και τελευταίο σετ οι πράσινοι έδειξαν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και με μια αντεπίθεση διάρκειας βρέθηκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ με το ευρύ 14-6 και αργοτερα 16-10. Οι πετοσφαιριστες του Αντώνη Κωνσταντίνου προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των περσινών νταμπλουχων.

Για την ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου αγωνίστηκαν οι Οικονομίδης, Νικίτα Σβάλεφ, Παφίτης, Βερίσιμο, Φιλτερ Καετάνο, Κνεζεβιτς, Παπαχριστοδουλου (λιμπερο), Βαλεντίνος Αντρεου και Οδυσσέας Σαββιδης. Στην αποστολή περιληφθησαν επίσης οι Κωνσταντίνος Σκορδης, Αντώνης Μαυρομματης, Νικόλας Μιχαήλ και Ευγένιος Σκορδης (λιμπερο).