Συνέντευξη Danny Williams: «Θα κάνουμε τα πάντα για την πρώτη εξάδα»

Από: Γιώργος Γεωργίου

Συνέντευξη στο “AthlitikaPress.com” παραχώρησε ο νεοαποκτηθείς μέσος της Πάφος FC Danny Williams. Ο 30χρονος Αμερικάνος χαφ μας μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από το Κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά και για τον μεγάλο στόχων όλων στην Πάφο FC που δεν είναι άλλος από την είσοδο στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Γεια σου Danny. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από το Κυπριακό Πρωτάθλημα;

«Έχω εντυπωσιαστεί από το επίπεδο του πρωταθλήματος, η ποιότητα εδώ είναι πολύ καλή. Όταν παίζεις σε πρωταθλήματα όπως είναι η Αγγλία και η Γερμανία δεν γνωρίζεις πολλά για την Κύπρο παρά μόνο για τον ΑΠΟΕΛ. Αλλά όταν ήρθα εδώ και αγωνίστηκα με ομάδες όπως Απόλλωνα, Ανόρθωση και Ομόνοια είδα ότι υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.»

Στην Πάφο FC έως τώρα κλήθηκες να αγωνιστείς ως αμυντικός μέσος. Είναι εκεί η φυσική σου θέση;

Προτιμώ να αγωνίζομαι λίγο πιο μπροστά από τον αμυντικό χαφ (box to box), αλλά ο προπονητής μέχρι τώρα επιλέγει να μου δίνει πιο αμυντικά καθήκοντα.»

Τόσο η διοίκηση όσο και οι φίλοι της Πάφος FC περιμένουν η ομάδα τους να κάνει το “step up” στην φετινή σεζόν. Πιστεύεις ότι ο στόχος της πρώτης εξάδας του πρωταθλήματος είναι εφικτός;

«Ναι σίγουρα είναι εφικτός. Το αποδείξαμε κερδίζοντας  την Ομόνοια που είναι πρώτη στην βαθμολογία. Υπάρχει ατομική ποιότητα στην ομάδα μας και όσο περνά ο χρόνος θα αποκτήσουμε την κατάλληλη φυσική κατάσταση και θα δέσουμε περισσότερο σαν σύνολο».

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνεις στους οπαδούς της Πάφος FC;

«Να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν όπως το παιχνίδι με την Ομόνοια και να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να επιτευχθεί ο στόχος της πρώτης εξάδας.»

*Ευχαριστίες στον Εκ. Τύπου της Πάφος FC Πολύβιο Παλιούρα για την πολύτιμη βοήθεια του στην υλοποίηση της συνέντευξης.